Kahramanmaraş’ın köklü kulüplerinden biri olan ve hedefini bu sezon şampiyonluk olarak belirleyen Karamanlıspor, 2. Amatör küme büyükler ligi B grubunda mücadele ediyor. Sezon başında kadrosuna kattığı bir birinden önemli futbolcularla lige merhaba diyen Siyah-Beyazlı ekip, oynadığı maçlarda aldığı galibiyetlerle fırtına gibi esiyor. Maddi imkânsızlıklara rağmen teknik ekibin ve futbolcuların büyük bir öz verisi ile sahaya çıkan Karamanlıspor, adeta rakip tanımıyor. Siyah-Beyazlı ekip, Karamanlıspor, bugün ligin 7. Hafta maçında Edelerspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet parolasıyla çıktığı maç, Saim Çotur Futbol Sahasında oynandı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte Karamanlıspor, rakibini adeta kendi yarı sahasına yıkarak ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında goller bulmak için iyi mücadele eden Edelerspor, bir gol daha bulurken ilerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca, Karamanlıspor 7. Hafta maçında da sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak puanını 15’e yükseltti.


“HER MAÇI FİNAL GÖRÜYORUZ”
Karamanlıspor antrenörü Mesut Ceren, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi. Edelerspor maçı sonrası muhabirimiz Hakan Aydın’a açıklamada bulunan Ceren, öncelikle bu galibiyetten ötürü futbolcuları tebrik ettiğini belirtti. Ceren, “Karamanlıspor, bu kentin köklü kulüplerinden biridir. Geçmiş yıllarda bu kulüp birçok futbolcu yetiştirmiş ve birçok şampiyonluklar yaşamış efsane kulüplerden biridir. Bizde bu efsane kulübü ayakta tutma adına bu yıl arkadaşlarımızla birlikte bir yola çıktık. Bu yolda gerek kulüp başkanımız ve gerek takım oyuncularımız ve gerekse teknik ekibimiz, her türlü elini taşın altına koyarak, Karamanlıspor başarısı için çalışıyoruz. Bu sezon elde ettiğimiz galibiyetler ile Karamanılspor’u daha üst seviyelere getirmek için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bugünde ligin 7. Hafta maçında şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek bir maçta rakibimiz Edelerspor’u mağlup ederek, önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyette emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim için artık her maç final havasında geçecek ve sahaya sadece galibiyet parolasıyla çıkacağız. Diğer maçlarda da alacağımız galibiyetlerle Karamanlıspor’u sezon sonunda şampiyonluğa taşıyacağımız inancındayım” dedi.

40'lık kaleci penaltı kurtardı

Bu arada maçın içerisinde yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Karamanlıspor'un 40 yaşındaki tecrübeli kalecisi Osman Külek, kurtardığı bir penaltı atışıyla da takımının galip gelmesinde büyük rol oynadı.

Haber: Hakan Aydın


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz