2. Amatör Küme Büyükler Ligi 2017-2018 futbol sezonu önümüzdeki haftalarda oynanacak olan maçlarla başlayacak. A ve B grubunda 16 takımın mücadele edeceği ligde takımlarda hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde bu takımlar arasında en iddialı ekip ise kentin köklü Kulüplerinden Karamanlıspor olurken, siyah-beyazlı ekip, yaptığı transferlerle de adından söz ettiriyor. Bu sezon yeni bir oluşum içine giren Karamanlıspor, Antrenör olarak Mesut Ceren ile anlaşırken, takıma ise nokta transferler yapıldı. Haftanın 3 günü Batıpark Futbol sahasında sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Karamanlıspor’a Kahramanmaraşspor yönetimi ve taraftarlarından ziyaret gerçekleştirilerek baklava ikramında bulunuldu. Ziyarette konuşan Kahramanmaraşspor, Sportif Direktörü Adnan Erkan, Karamanlıspor’a yeni sezonda başarılar dilerken, böyle mahalle takımlarının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

TAKIMIMIZ GENÇ VE TECRÜBELİ OYUNCULARDAN KURULU

Karamanlıspor Antrenörü Mesut Ceren ise, Kahramanmaraşspor, yönetimine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Öncelikle Kahramanmaraşspor, yöneticilerini ve taraftarına buraya kadar gelerek takımımıza moral verdikleri için teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Karamanlıspor bu şehrin köklü Kulüplerinden biri. Bizde Karamanlıspor’u sahiplenme adına arkadaşlarımızla bu sezon fikir alışverişinde bulanarak takımı sahiplendik. İlk olarak elimizdeki iskelet kadroyu koruyup ona göre de transferlerimizi gerçekleştirdik. Şu anda geniş bir kadro derinliğine sahibiz. Takımımız genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Biz diğer rakiplerimize göre çalışmalarımıza biraz daha erken başladık ve nitekim de erken başlamamız bizim için daha iyi oldu. Çünkü lige daha hazır bir halde gireceğiz. Yaptığımız transferlerle bu ligin iddialı takımları arasında yer alıyoruz. Şu ana kadar gidişat olarak iyi durumdayız, bunu oynadığımız hazırlık maçlarında görme fırsatı yakaladık. İnşallah taraftarımızın da desteği ile bu sezon Karamanlıspor şampiyonluk yaşayarak 1. Amatör Kümeye yükselecektir.”

KARAMANLISPOR AİLESİ BÜYÜK BİR AİLEDİR

Takım Kaptanı Murat Dumurcukgül ise, mahalle halkının maçlarda takıma gereken desteği vermesi gerektiğini belirterek, “Karamanlıspor ailesi büyük bir ailedir. Bizde bu ailenin bir ferdi olarak burada bulunuyoruz. Takımdaki futbolcu arkadaşlarımız olsun, Teknik Heyetteki hocalarımız olsun birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. İnşallah bu birlik beraberliğin sonucunda da şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz