Kahramanmaraş Amatör Küme U17 Ligi’nde Kahramansarayspor, rakibi Ekberoğluspor'u karşılaşmanın her iki yarısında bulduğu gollerle 8-1 mağlup etti.

Bu sezon U17 kategorisi A grubunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Kahramansarayspor, ligin 8'inci hafta maçında da galibiyetle ayrılarak seriye devam etti. Batıpark futbol sahasında hafta sonu oynanan maçta güzel bir oyun ortaya koyan Sarı-kırmızılılar, aldığı bu galibiyetlede grubunda liderliğini sürdürdü. Rakibi karşısında maçın her iki yarısında da zorlanmayan Kahramansarayspor, karşılaşmanın ilk yarısını 7-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda da bir gol daha bularak karşılaşmadan 8-1 galibiyetle ayrılmasını bildi. Sarı-kırmızılılar, aldığı bu galibiyetle grubunda puanını 21 yaparken, yenilmezlik ünvanını da devam ettirdi.

'KAHRAMANSARAYSPOR, MAÇ BOYUNCA ÜSTÜN OYUN ORTAYA KOYDU'
Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakip kalede tehlikeli ataklar geliştiren Kahramansarayspor, daha maçın ilk dakikalarında Ekberoğluspor kalesinde peş peşe pozisyonlar buldu. Rakibi karşısında bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın ilk yarısını 7-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında, ilk yarıda 7-0’lık skorun verdiği rahatlıkla sahada daha farklı bir oyun sergileyen Kahramansarayspor, Ekberoğluspor'u sahadan âdeta sildi. İkinci yarının başlarından itibaren kontrollü oyunu elinden bırakmayan Kahramansarayspor, bu yarıda da rakibi karşısında1 gol daha bularak maçta durumu 8-0'a getirdi. Hiç olmazssa bir gol bulma ümidi ile Ekberoğluspor, rakibi kalesinde bir gol buldu ve aradaki farkı 7'ye indirdi. Artık bu dakikadan sonra her ik takımında çabaları yetersiz kaldı ve Kahramansarayspor, sahadan 8-1 gibi farklı bir sonuçla galip ayrılmasını bildi. Galibiyet sonrası Kahramansarayspor'lu futbolcular, farklı kazanmanın sevincini hep birlikte yaşadılar.

CANLI: 'İYİ İNSAN, İYİ BİREY, İYİ SPORCU FELSEFESİYLE HAREKET EDİYORUZ'
Alınan galibiyet sonunda gazetemize açıklamalarda bulunan Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı, 2 yıl önce Kahramansarayspor kulübünü kurduklarını ve kısa zamanda Kahramanmaraş futboluna çok şeyler kattıklarının altını çizdi. Başkan Canlı şöyle konuştu; “Biz bir ekip ruhuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle İyi insan, iyi birey, iyi sporcu felsefesiyle hareket ediyoruz. Yeni sezonda da fair-play içerisinde, mücadelesinde tempolu, coşkulu, yenmenin de, yenilmenin de ne olduğunu bilen bir takım hüviyetinde mücadelemizi veriyoruz. Kulübümüzün temel amacı, daha fazla çocuk ve gencin spor yapmasını sağlamak. Biz maç kazanınca değil, çocuk ve genç kazanınca mutlu olan bir misyona sahip olmak istiyoruz. Bugün futbolcularımız güzel bir oyun karşısında rakibini farklı şekilde mağlup ettiler. İnşallah her maçımız bu şekilde galibiyetlerle geçer ve sezon sonunda şampiyon oluruz.” 

 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz