Bu yıl Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan ve 2019-2020 sezonuna ilişkin hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Kahramanmaraşspor’a şehrin köklü turizm firmalarından olan Mehteroğlu Turizm’den destek geldi. Bu kapsamda Mehteroğlu Turizm, Kahramanmaraşspor’un ulaşım sponsoru oldu. Söz konusu sponsorluk anlaşmasının temsili görüşmesi Mehteroğlu Turizm yazıhanesinde gerçekleşti. Mehteroğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Mehteroğlu,Kahramanmaraşspor Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş, Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Osman Bozkurt ile Kahramanmaraşspor basın sorumlusu Mustafa Aykır’ın katıldığı ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş ve teknik direktör Osman Bozkurt, Mehteroğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Mehteroğlu’na forma hediye etti.

“ELİMİZDEN GELEN GEREKLİ HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehteroğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Mehteroğlu, “Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bizi onurlandırdınız. Kahramanmaraşspor’a gereken ilginin, yardımın, sponsorluğun her türüne elimizden geldiği kadar yardım edeceğimizi belirtmiştik. Elimizden gelen gerekli her türlü yardımı yapmaya da hazırız ama Kahramanmaraşspor için gereken yardımların da yapılmasını talep ederim.  Bürokrasiye, önde gelen isimlere bir mesaj bu. Ellerinden geldiğinin yapılması mecburdur. Şimdiden herkesin kurban bayramının kutlu olmasını dilerim” dedi.

“MEHTEROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kahramanmaraşspor Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş ise, “2018-2019 futbol sezonunda da yine yanımızda olan Mehteroğlu’na buradan teşekkür ediyorum. Yine 2019 futbol sezonunun başlamasıyla beraber sezonu ilk burada, Kahramanmaraş’ta yapılan antrenmanlarımızda ulaşım desteğinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bunları bizi sevindiriyor, mutlu ediyor. İlk kıvılcımı başlattı. Ulaşım konusunda yani. Tabii ki şehrimizin önde gelen insanları, siyasileri, iş adamları yardımcı oldu. Bu şehir sahipsiz kalmamalı bence. Her şeyin en güzeline layık. Takımın olduğu yer bence burası değil. Hep beraber kenetlenelim. Bu şehir gerçekten yukarıyı hak eden bir şehir. Bugün de Mehteroğlu’na gerçekten teşekkür ederiz. Bizi kabul etti, ağırladı. “Maraşspor için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Çorbada bizim de tuzumuz olursa mutlu oluruz” dedi. Bunlar gurur verici. Memlekete sahip çıkılması gerekiyor. Biz burada 5 yıldır gerçekten üvey evlat muamelesi görüyoruz. Verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Kimse vermek zorunda değil ama bu şehirde yaşıyorsak ne olursa olsun çorbada herkesin tuzu olmalı. İnşallah 2019-2020 sezonunda hep beraber şampiyonluk diyoruz. Şimdiden herkesin bayramının kutlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz