Sezon öncesi bazı firmaların desteğini alarak lige başlayan Kahramanmaraşspor’a bir destekte Piserro’dan geldi.  Kahramanmaraşspor, 2018-2019 futbol sezonu boyunca iç ve dış saha maçlarında Piserro logolu formayı terletecek. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan ve Atlas Giyim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek'in katılımıyla Kulüp tesislerinde Forma Göğüs reklam sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile Piserro ailesinden Uğur Kısakürek basın mensuplarına sponsorluk hakkında açıklamalarda bulundu.

‘BU ŞEHİRDE KAZANDIĞIMIZI BU ŞEHRE VERMEK BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR’

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Ülkemizde bulunan krize rağmen bizlere destek oldukları için Piserro ailesine teşekkür ederim” dedi. Ceyhan sözlerini şöyle sürdürdü; “Şehrin iki değeri güçlerini birleştirdiler, inşallah bu güç birliği takımımıza olumlu bir hava verecektir. Kahramanmaraş önemli bir tekstil şehri ama içinde marka çıkaramıyoruz. Ancak Piserro marka olma yolunda önemli adımlar atan bir marka. Şehrin iki değerinin bir birine destek olmasına çok önem veriyorum.  İnşallah bu birliktelik diğer firmalarımıza yansır. Bu şehirde kazandığımızı bu şehre vermek bizler için önemlidir. İnşallah bu birliktelik uzun sürer. Her zaman söylüyorum; “Birlikte güç var, ayrılıkta azap var” diye. Ülkemizde bulunan krize rağmen bizlere destek oldukları için tüm Kısakürek ailesine teşekkür ediyorum.”

‘KAHRAMANMARAŞSPOR'A SPONSOR OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUM’

Atlas Giyim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kısakürek ise, “Şehrin iki değeri olan Kahramanmaraşspor ile Piserro’nun bir araya gelmesinden duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Şehrin iki gücü bu gücü birbirinden almalı şehir dışına çıktığımızda çok güçlü olmalıyız. Biz kendi evimizde dayak yersek, Maraş'ın dışında bizi linç ederler. Bu Piserro içinde geçerli, Kahramanmaraşspor içinde geçerlidir. Biz Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği her zaman veriyorduk. Yaklaşık 4 yıl önce 1. Ligde yine sponsor olduk, ama bunu medyaya yansıtmıyorduk. Bundan sonra takımıza yaptığımız destekleri artık medyaya yansıtacağız. Çünkü şehrimizde bir algı yaratacak, markaları bir araya getirecek, markaların bir araya geldiğinde dışarıda daha güçlü olduğunu gösterecek, dolasıyla şehrimizin en önemli markası olan Kahramanmaraşspor'a sponsor olduğumuz için gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından imzalar atılarak, Kahramanmaraşspor'un 2018-2019 sezonunda giyeceği Piserro reklamlı formalar tanıtıldı.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz