Instagram hesabından, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız" şeklinde bir paylaşım yapan Enver Cenk Şahin, Almanların hışmına uğramıştı. Şahin, tüm baskılara rağmen geri adım atmadı. Instagram hesabından, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımızla sizinle" şeklinde bir paylaşım yapan Şahin'e, kulübünden de uyarı gelmişti.

Saint Pauli Kulübü, bu paylaşım üzerine resmi sitesinden bir açıklama yapmış ve şu ifadelere yer vermişti: "Perşembe günü Enver Cenk Şahin, kişisel Instagram hesabından Türk ordusunun Suriye'ye operasyonuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Bu tarz paylaşımlar kulübün değerleriyle uyuşmuyor ve bu konuda Enver Cenk Şahin'i uyardık. Bu konu çözüme ulaşana kadar daha fazla açıklama yapılmayacaktır. Savaşa hayır."          

Konuyla ilgili bir açıklama yapan 25 yaşındaki futbolcu, "Paylaşımını sil dediler silmedim." dedi. Türkiye'ye dönen Şahin, kulüpteki durumunun ilerleyen günlerde netlik kazanacağını söyledi.

Tüm bu gelişmelerin üzerine ise Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Şahin’e çağrı yaptı. Kahramanmaraşspor kapılarının Şahin için ardına kadar açık olduğuna vurgu yapan Ceyhan, “Almanya 2.Lig takımı St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin, sosyal medya hesabından Barış Pınarı Harekatı için destek mesajı paylaştı. Şahin'in bu paylaşımı hem kulübünü hem de Alman taraftarları rahatsız etti.Kahraman Şehrimizin Kahraman takımı Kahramanmaraşspor’umuzun kapıları kahraman kardeşimize sonuna kadar açıktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz