Ligin 6. Hafta maçında Tokatspor’u mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın lige Bandırmaspor mağlubiyetiyle başlayan TFF 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ilk 5 haftalık periyotta 3 puan toplayabilmişti. Oynadığı 5 maçta iyi performans ortaya koyan ve yeni bir takım olmanın zorluklarıyla karşılaşan Kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz hafta ligin 6. Maçında evinde Tokatspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak kötü gidişata “DUR” demişti. Alınan galibiyetle büyük moral bulan ve bu sezonun da ilk galibiyetine alan temsilcimiz, 13 Ekim Cumartesi günü 7. Hafta maçında ise grupta 13 puanla ikinci sırada yer alan İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Tokatspor maçı sonrası kendi tesislerinde ara vermeden Menemen maçı hazırlıklarına start veren Kahramanmaraşspor, galibiyet parolasıyla bu maça hazırlanıyor. Yapılan çalışmalarda Teknik Sorumlu Erdal Alparslan, oyuncularını yaptıkları hatalara karşı sık, sık uyararak Menemen maçının önemini anlatıyor.

8 GÜNDE 3 KARŞILAŞMA YAPACAK

Öte yandan Kahramanmaraşspor, 8 günde 2'si deplasman, 1 kendi sahasında olmak üzere 3 maç yapacak. Ligin 7. haftasında Menemen Belediyespor ile 13 Ekim Cumartesi saat 19.00’da

Menemen İlçe Stadında karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor, 8. haftada 17 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da 12 Şubat Stadında Tuzlaspor'u konuk edecek. 9.haftada ise Fethiye İlçe stadında 21 Ekim Pazar günü  saat 19.00’da Fethiyespor'a konuk olacak.

TUZLASPOR YENİLMEYEN TEK TAKIM

Bilindiği üzere Tuzlaspor, grupta şuanda 16 puanla lider durumda bulunurken, oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak grubun tek yenilmeyen takımları arasında yer alıyor. Fethiyespor ise, 2 puanla grupta en son sırada bulunuyor.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz