1920 Maraşspor alt yapısından yetişen Kahramanmaraşlı genç kaleci Mehmet Enes Besnili, 3. Lig ekiplerinden Erzin Belediyespor’a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de mücadele eden ve sezon sonunda da Bölgesel Amatör Lig’e düşen1920 Maraşspor’da forma giyen 20 yaşındaki genç kaleci Enes, yaptığı kurtarışlar ile dikkat çekiyordu. Bu genç yaşına rağmen ortaya koyduğu başarı ile adından sıkça söz ettiren Enes Besnili, yeni sezon öncesi Spor Toto 3. Lig takımlarından Erzin Belediyespor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
‘HER FUTBOLCUNUN HEDEFİ ÜST LİGLERDE OYNAMAKTIR’
Kendisini Erzin Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Enes, hedefinin üst ligler olduğunu söyledi. Bundan sonraki başarısını Erzin Belediyespor için göstereceğini kaydeden Besnili, “Futbolcu olmak kolay değil, özellikle kaleci olmak daha zordur. Benim babamda kaleci idi. Bir nevi kaleciliği baba mesleği olarak gördüm ve babamın sayesinde futbola Fener Gençlikspor’da amatör olarak başladım, daha sonrasında 1920 Maraşspor alt yapısına transfer oldum. Burada gösterdiğim performans ile profesyonel takıma kadar yükseldim. Kahramanmaraş benim memleketim ve ilk profesyonel olduğum bir yer, burayı unutmak mümkün değildir. Her futbolcunun hedefi üst liglerde oynamaktır. Bende üst liglerde oynamak için şehrimin takımı 1920 Maraşspor’da ilk basamağı geçtim. Yeni sezon için Erzin Belediyespor ile anlaşmaya vararak 2 yıllık bir sözleşme imzaladım. Bundan sonraki süreçte Erzin Belediyespor’un başarısı için çalışıp bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İnşallah burada göstereceğim başarı ile de gelecek yıllarda üst liglerde 46 numaralı formayı Kahramanmaraş adına taşıyacağım” şeklinde konuştu.
Haber: Mahmut Beyaz
 
 
 
 
 
 
Editör: Mahmut Beyaz