Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un As Başkanı ve Basın Sözcüsü Bekir Kılıç, Diyarbekirspor maçından haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Diyarbekirspor'u 2-0 mağlup etmiş ve 3 puanın sahibi olmuştu. Alınan bu galibiyet takımda büyük sevince neden olurken Kılıç, zorlu deplasmandan 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Kılıç; “2 hafta önce kendi sahamızda oynadığımız ve istenmeyen olayların yaşandığı Payasspor maçından 1 puan ile ayrılmıştık. Takımımız Diyarbekirspor maçına çok iyi hazırlanmıştı. Oynadığımız birçok maçta gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk, Diyarbekirspor maçınada takımımız istekli ve arzulu başladı. Karşılaşmanın ilk dakikasında bulduğumuz gol ile deplasmanda 1-0 öne geçtik. Golden sonra Diyarbekirspor üstümüze daha çok gelmeye başladı ama futbolcularımız oynadıkları istekli ve arzulu oyun sonrasında rakip takım ataklarında yerinde müdahaleler yaparak rakibe gol şansı tanımadı. İlkyarının son dakikalarında Frikikten attığımız gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. Karşılaşmanın ikinci yarısında da yakaladığımız bir çok net gol pozisyondan yararlanamadık. Diyarbekirspor gibi güçlü bir takım karşısında oynanan güzel oyun ve alınan 3 puan için Başta teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.
 
'11 MAÇTIR YENİLMİYORUZ'
Zorlu deplasmandan 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bundan sonraki süreçte seri yakalamak istediklerini kaydederek, "İnşallah bu galibiyet Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor adına bir serinin başlangıcı olur. Çünkü 11 maçtır yenilmiyoruz. Son oynadığımız 11 maçta 4 galibiyet 7 beraberlik alarak 19 puan topladık. Biraz iç saha sorunumuz oldu. Ligin ikinci yarısında da iç sahada galibiyet serisine başlamak istiyoruz. İkinci devreye Adliyespor galibiyetiyle başladık. Deplasmanda oynadığımız Lider Etimesgut Belediyespor maçında galibiyeti kaçıran taraf biz olmuştuk. Kendi sahamızda oynadığımız Payasspor maçındada 40 dakika 9 kişi oynamamıza rağmen sahadan 1 puan ile ayrıldık. Diyarbekirspor maçında takımımız oynadığı güzel oyun ile 2 -0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı. İnşallah bundan sonraki süreçte arzuladığımız takım oyununu sahaya yansıtıp ligin sonuna kadar üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz.”
Haber Merkezi
 
Editör: Mahmut Beyaz