Göksun Girişimci İşadamları Derneği tarafından, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor'a, 'destek organizasyonu' düzenleniyor.
Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraşspor Yönetimine girerek Kulüp Başkan yardımcılığı görevine getirilen Göksun İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Kıraç tarafından organize edilen destek gecesine yoğun bir katılım olması bekleniyor. Kahramanmaraşspor yönetimine geldiği günden beri takıma maddi ve manevi olarak katkı yapmak isteyen Kıraç, yapacağı bu destek organizasyonu ile
Kahramanmaraşspor'u bu zor gününde maddi açıdan rahatlatacak. 'Destek organizasyonu' 8 Ocak Cuma günü Necip Fazıl Kültür Merkezinde saat 19.00'da yapılacak.
 
'KAHRAMANMARAŞSPOR BU ŞEHRİN BİR MARKASIDIR'
Hem Göksun İşadamları Derneği Başkanı, hem de Kahramanmaraşspor Başkan Vekili olan Mustafa Kıraç, destek organizasyonuna yoğun bir katılım beklediklerini kaydetti. Şehrin aslanlarına sahip çıkmak istediklerini belirten Kıraç, "Kahramanmaraşspor bu şehrin bir markasıdır, bizde bu şehirde yaşıyorsak bu markaya sahip çıkmalıyız. Göksun Girişimci İşadamları Derneği olarak şehrin aslanlarına sahip çıkacağız. Kahramanmaraşspor geçmiş yıllarda 1. Ligde mücadele vermiş bir takım. Şu anda bulunduğu konumu hak etmiyor. İlk defa Kahramanmaraşspor adına böyle bir organizasyon düzenlenecek. Bu şehrin markasını daha yukarılara taşımak için şehrin dinamiklerini bu destek organizasyonuna bekliyoruz. Bu takım tüm Kahramanmaraş halkınındır. İnşallah yapacağımız bu organizasyon ile Kahramanmaraşspor'u maddi açıdan rahatlatırız. Tüm Kahramanmaraş halkını bu destek organizasyonuna bekliyoruz" dedi.
www.marasmanset.com Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz