Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Türkoğlu Belediyespor, kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme maçını finalde kaybeden Türkoğlu Belediyespor, bu sezon işi daha sıkı tutuyor. Yeni sezon öncesi hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve yaptığı transferlerle de şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi Mavi-beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta 2017-2018 Futbol sezonunun startını kendi sahasında vermişti. Antrenör Hasan Balkan yönetiminde yeni sezona hazırlanan Türkoğlu ekibine, eski futbolculardan olan ve HERİFF Bay-Bayan Güzellik Salonu’nun işletmeciliğini yapan Murat Domurcukgül ziyarette bulunarak futbolcu ve teknik ekibe baklava ikram etti.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLERİM’

Neşeli bir ortamda geçtiği gözlemlenen antrenmanda, HERİFF Bay-Bayan Güzellik Salonu işletmecisi Dumurcukgül, Türkoğlu Belediyespor’a yeni sezonda başarı dileğinde bulunarak şöyle konuştu, “Türkoğlu ilçemiz son yıllarda Kahramanmaraş’ın gelişmekte olan ilçelerinden birisi. Tabi ki bu ilçemizin gelişmesinin en büşük nedenleri arasında ise Belediye Başkanı Osman Okumuş bulunmakta. Osman Okumuş, ilçeye yaptığı hizmetlerin yanında spora da sahip çıkıyor. Herkesin bildiği üzere spor en büyük tanıtım araçlarından bir tanesidir. İşte Başkan Okumuş’ta Türkoğlu Belediyespor’a sahip çıkarak, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Geçen yıl bu takım şampiyonluğa oynamış ve finalde kaybetmişti. Bu yıl ise yine iyi bir ekip oluşturuldu. Bizde bir sporsever olarak takımları takip ediyoruz. Bu anlamda da hem eski bir sporcu olarak hem de bir esnaf olarak Türkoğlu Belediyespor’u ziyaret edip, onlarla kaynaşalım istedim. İnşallah Türkoğlu Belediyespor sezon sonu hak ettiği yere gelecektir.”

MURAT DOMURCUKGÜL’E TEŞEKKÜR EDERİZ’

Türkoğlu Belediyespor Anterönörü Hasan Balkan’da, Domurcukgül’ün böyle bir organizyon gerçekleştirmesinden gayet memnun olduğunu ifade ederek, “Murat Domurcukgül kardeşimize böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Takımımız yeni sezona hazırlanıyor. Maçlarımız önümüzdeki aylarda başlayacak. Böyle bir ziyaret hem futbolculara hem teknik heyetimizi moral ve motivasyon açısından memnun etmiştir” şeklinde konuştu.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz