Kahramanmaraşspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Kırmızı beyazlılar, rakibini mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını almak istiyor.

Son 4 sezonda mücadele ettiği Spor Toto 2. Ligde sıkıntılı günler geçiren Kahramanmaraşspor, artık sıkıntılı günler yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayıran ve yerine ise yeni sezon öncesi 18 futbolcu transfer eden Kırmızı-beyazlılar, 3 aşamalı bir hazırlık dönemi geçirdi. İyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyamayan Kahramanmaraşspor, 2018-2019 futbol sezonunun ilk maçını deplasmanda Bandırmaspor ile yaptı. Bandırma deplasmanında 5. Dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup olan Kırmızı-beyazlılar, sezona da mağlubiyetle başlamış oldu. Ligin ilk maçında aldığı mağlubiyeti unutup ikinci hafta maçında taraftarı önünde konuk edeceği Şanlıurfaspor maçına odaklanan Aslanlar, hafta başından bu yana çalışmalarını sürdürdü. Teknik Sorumlu Erdal Alparslan nezaretinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yoğun bir tempo ile Şanlıurfa maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan temsilcimiz hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün 12 Şubat Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 19’da başlayacak.

BİLETLER SATIŞTA...

Öte yandan bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor maç biletleri satışa çıktı. Dün akşam itibariyle KMS STORE mağazasında satışa sunulan biletlerin bugün saat 15.00’a kadar satışı yapılacak. Bilet fiyatları ise Kulüp yönetimi tarafından Maraton Açık Tribün: 5 TL, Kapalı Tribün: 10 TL olarak belirlendi.

Haber:
Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz