Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler ligi takımlarından Türkoğlu Belediyespor, Antrenör Hasan Balkan ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş 1. Amatör Küme takımlarından Sakaryaspor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige yükselmesindeki en büyük paylardan birine sahip olan Antrenör Hasan Balkan, yeni sezonda Türkoğlu Belediyespor ile el sıkıştı.

İlçesine yaptığı hizmetler ile yeni spor alanları oluşturan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyespor içinde düğmeye basarak ciddi bir oluşum içine girdi. Geçtiğimiz yıllarda birçok şampiyonlukları bulunan ve ilgisizlikten dolayı son iki yıldır mütevazı bir kadro ile Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler liginde mücadele eden Türkoğlu Belediyespor, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor. Belediye Başkanı Osman Okumuş’un bu sezon büyük destek verdiği Türkoğlu Belediyespor, geçen sezon Sakaryaspor’u şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkartan Antrenör Hasan Balkan ile anlaştı. Türkoğlu Belediyespor ile anlaşan Balkan’ın yardımcılıklarını ise, Sedat Toptaş ve Oğuz Kılınç yapacak. Balkan, daha öncede Fidanspor, Kahramanmaraşspor, Pazarcıkspor takımların dada başarı ile görev yaptı.

‘GENÇ VE KOŞAN BİR EKİP OLUŞTURMA GAYRETİNDEYİZ’

Türkoğlu Belediyesporla 1 yıllık anlaşma imzalayan Balkan, her iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu lig için yabancı olmadığını kaydeden Balkan, “Öncelikle Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a spor Kulübüne verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bana takımı çalıştırmam için teklif geldi, bende bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Takımın bulunduğu konuma yabancı bir antrenör değilim dolayısı ile bu ligi bilen biriyim. Önümüzdeki günlerde ekibimle birlikte transfer çalışmalarına başlayacağız. Genç ve koşan bir ekip oluşturma gayretindeyiz. İnşallah kuracağımız takım ile ligde şampiyon olup, Türkoğlu Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşırız” dedi.

Haber: Ahmet Özkars

 

 

 

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz