Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları tarafından, Mahalleler arasında ki bağı güçlendirmek için 'halı saha futbol turnuvası' düzenleniyor.
Kendi ilçesinde bulunan mahallelere yönelik düzenlenen 'halı saha futbol turnuvası' hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Futbol park halı sahada düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici ve Dulkadiroğlu Belediyesi Başkan vekili Sebük Tekin Alparslan yaptı. Mahalleler arasında ki bağı güçlendirmek için düzenlenen turnuva, bir birinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. 16 mahallenin iştirak ettiği turnuva, eleme usulüne göre oynanıyor.

ÇAM, 'SİYASET' İNSANLARI MUTLU ETME SANATIDIR'
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Siyaset'in insanları mutlu etme sanatı olduğunu belirtti. Dulkadiroğlu Gençlik Kolları mahalleler arası halı saha futbol turnuvasının tamamen mahalle teşkilatlarının katıldığı bir program olduğuna vurgu yapan Çam, "Burada ki amaç mahalle teşkilatlarımız arasında ki bağı güçlendirmek, aynı zamanda seçim sürecinde ciddi bir çalışma yaptık, çok ciddi bir efor sarfettik. Bunun akabin de arkadaşlarımızla ciddi bir zaman geçirdik, birlikte yine aynı şekilde burada zamanımızı farklı bir platformda paylaşıyoruz. Buda aradaki bağı kuvvetlendiriyor. Siyaset insanları mutlu etme sanatıdır, bir nevi biz de bu şekilde arkadaşlarımızı hem mutlu etmeye, hem güçlü bağ kurmaya bir arada daha farklı şeyleri paylaştırmaya başlıyoruz. Bu bir sportif faaliyet, ilerleyen zamanlarda kültürel faaliyetler, farklı sosyal faaliyetler olarak bir şeyler yapmayı planlıyoruz. Bu şekilde genç arkadaşlarımızın daha doygun ve yetişkin bir seviye almalarını amaçlıyoruz. İnşallah bu hedef ettiğimiz şeye ulaşırız. Çünkü önümüzde bir 4 yıl gibi uzun süre var. Aslında o günde siyasette bir saat uzun bir süre boyunca değil çok kısa diye bir söz var. Biz bu süreyi çok iyi değerlendirip bu zamanda kardeşlerimizle birlikte daha farklı sinerji ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz