Okul Sporları faaliyet programı kapsamında devam eden Futsal Yıldızlar liginde Muallim Hayrullah Ortaokulu, Arif Balduk Ortaokulu'nu 9-2 mağlup etti.
2015-2016 sezonu Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan spor branşları tüm hızıyla devam ediyor. 11 Ocak 2016 tarihinde başlayan Futsal Yıldızlar ligi, oldukça çekişmeli maçlara sahne oluyor. Toplam 24 takımın katıldığı Futsal Yıldızlar ligi, 6 grupta oynanırken, 15'er dakikadan iki devre halinde toplam 30 dakika oynanıyor. Eleme usulüne göre oynanan karşılaşmalarda, gruplarında 1. sırayı alan takımlar, play-off maçlarında karşı karşıya gelecekler ve burada da 1. olan takım grup müsabakalarında Kahramanmaraş'ı temsil etme hakkı kazanacak. Osman Sayın Kapalı Spor salonunda devam eden maçlarda, Muallim Hayrullah Ortaokulu ve Arif Balduk Ortaokulu takımları 2. hafta maçlarında karşı karşıya geldi. Muallim Hayrullah Ortaokulu, rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarken maçın ilk yarısını 6-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da yine iyi oyununu sahaya yansıtarak maç sonunda 9-2 galip gelmesini bildi. Alınan galibiyet sonrası Muallim Hayrullah Ortaokulu sporcuları büyük sevinç yaşadılar.

'GALİBİYETİ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA DA YAYMAK İSTİYORUZ'
Alınan galibiyeti Manşet Gazetesi'ne değerlendiren Muallim Hayrullah Ortaokulu Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cebrail Fidan, Kahramanmaraş'ı grup müsabakalarında temsil etmek istediklerini söyledi. Geçen yılda bu kategoride Kahramanmaraş İl şampiyonu olduklarını kaydeden Fidan, “Öncelikle sporcularımı bu galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek maçlara hazırlandık. Gerçekten oynadığımız bu ikinci karşılaşmada sporcularımız iyi oyunu ortaya koyarak galip gelmesini bildiler. İlk maçımızda Türk Telekom okulunu yenmiştik, ama takımımız ikinci maçında koşan, mücadele eden ve ayağa pas yapan bir takım olgusu içine girdi ve bunda da başarılı olduk. Bizim için önemli olan burada galibiyetti, o galibiyeti de alarak yolumuza devam ediyoruz. Bu maçta ki aldığımız farklı galibiyeti önümüzdeki maçlara da yaymak istiyoruz. İnşallah bu turnuvayı kayıpsız olarak atlatırız ve şampiyon oluruz" dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz