Kahramanmaraş'ta amatör futbol takımlarının maç ve antrenman için kullandığı Batıpark Futbol sahasına kamera sistemi yerleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Batıpark futbol sahasının, geçtiğimiz yaz ayında eskiyen suni çim yüzeyi değiştirilmiş ve hafta içerisindede tribün yenileme çalışmaları başlamıştı. Son haftalarda Kahramanmaraş'ta oynanan amatör küme Büyükler ligi maçında olaylar armış, maçlarda olayların artış göstermesi nedeni ile Batıparak futbol sahası içerisine 12 adet kamera sistemi takılma gereği duyuldu. Gece görüşlü olan kamera sistemi, maçlarda çıkan olaylarda kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu ayırt edecek.
 
'SPOR SAHALARINA YAKIŞAN BİR HİZMET OLDU'
Kulüp yöneticileri kamera sisteminin geç kalınmış bir işlem olduğunu belirterek, "Gençlik Spor İl Müdürümüz Kahramanmaraş'a çok iyi hizmetler yapıyor. Bu hizmetlerden dolayı kendisine teşükkür ediyoruz. Gerçekten özellikle Batıpark futbol sahası son yıllarda tam bir tesis alanına döndü, bunda da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'nın büyük hizmetleri var. Son yaptığı hizmet ise gerçekten spor sahalarına yakışan bir hizmet oldu. Bu takılan kamera sestemi ile birlikte çıkan maçlarda çıkan olaylarda suçlu ve suçsuz ayırt edilebilecek ve Batıpark futbol sahası daha güvenilir bir hale geldi" dediler.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz