Kahramanmaraşlı Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da ki görevinden istifa etti.
Bu sezon başında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörlüğüne getirilen ancak burada başarılı olamayan ve daha sonra görevinden istifa eden Çokkeser, ikinci yarının devre arasında Tavşanlı Linyitspor ile anlaşmıştı.
Ligin bitimine 9 hafta kala görevinden istifa eden Çokkeser, "Sezonun ilk yarısı sonunda ligde düşme potasının alt sıralarında yer alan Tavşanlı Linyitspor'da devre arasında göreve başladım. Takımın oyuncu yapısı, ligde kalma mücadelesi verecek takıma uygun değildi. Göreve başladıktan hemen sonra ilgili mevkilere deneyimli oyunculardan oluşan takviyeler yaptıktan sonra verimli bir kamp dönemi yaşadık ve ikinci yarıya coşkuyla başlayarak düşme mücadelesi verdiğimiz rakibimizi yendik. Bundan sonra fikstür bizim için dezavantajdı. Özellikle şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık. Tüm maçlarımızda olağanüstü mücadele ettik ancak; özellikle deneyimsiz hakemlerin son dakikalarda aleyhimize verdiği penaltı kararları ile mağlup olduk. Futbol şansı hiç yanımızda olmadı. Son olarak sahamızda oynadığımız Beylerbeyispor maçında hakemin yanlı kararları ve aleyhimize verilen penaltı kararı akabinde seyircimizin sahaya atlaması sonrası maçımız tatil edildi. Aleyhimize gelişen tüm bu olumsuzluklara rağmen iyi mücadele edip tekrar düşme potasından uzaklaşmak için çalışmalarımıza devam ettik. Kulüp Başkanımız ile yaptığımız istişareler sonunda; fikstürün bundan sonraki bölümünde ki maçların düşme mücadelesi yaptığımız rakiplerle olacağından takımımıza daha fazla şans getirmesi ve kan değişikliğinin fayda sağlayacağı düşüncesi ile karşılıklı anlaşarak takımdan dün itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım. Gece gündüz demeden tüm enerjimle çalışarak iyi mücadele eden bir takım ortaya çıkardık. Görevimiz esnasında bize desteklerini esirgemeyen Başkanımız Hayrettin Yüksel ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum. Tavşanlı Linyitspor'a bundan sonra ki müsabakalarında başarılar dilerim" dedi. Çokkeser, görevde kaldığı 10 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.
 Haber: Mahmut Beyaz
 
Editör: Mahmut Beyaz