Geçtiğimiz sezon zor günler geçiren Elbistanspor'a Avukat olan Sertan Davdav ve yönetim kurulunda yer alan isimler sahip çıktı.

Elbistanspor'u sahipsiz bırakmayan Av. Sertan Davdav ve yeni yönetim kurulu üyeleri, takımı yeniden eski günlerine dönmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Elbistanspor'a uzun yıllar hizmet eden Mutlu Doğan'ı teknik direktörlük görevine getiren Başkan Davdav, transfer çalışmalarında da hız kesmiyor.

Elbistanspor sezonun ilk idmanını, teknik direktör Mutlu Doğan'ın yönetiminde, yeni transferlerin ve eski oyuncularının da katılımıyla gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Mutlu Doğan, sezonun ilk idmanını gerçekleştirmiş olmalarına rağmen, neredeyse tamamı yeni oyunculardan kurulu takımın birlik ve beraberlik içerisinde, uyum sürecini de hızla atlatacağını ifade etti.

Teknik direktör Doğan, yeni transferlerden ötürü ve sezonun ilk idmanına tam kadro katılıp, takıma desteklerini sunan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Doğan, yeni sezonda ellerinden gelenin en iyisini yaparak Elbistanspor'u hak ettiği konuma getirmeye gayret edeceklerini belirtti.

Kulüp başkanı Av. Sertan Davdav ve yönetim kurulu üyeleri, ilk maçlarının zorlu bir rakip olan Pazarcık Aksuspor ile 22 Ekim'de deplasmanda oynayacak olduklarını belirterek, yönetim olarak tüm taraftarlarımızı sayı gözetmeksizin temin edeceğimiz otobüsler ile Pazarcık ilçesine götürmek istediklerini söyledi.

Taraftarın takımlarına sahip çıkması ve destek olması gerektiği konusunda çağrıda bulunan Başkan Davdav, maça gelmek isteyen tüm taraftarların, yakında yapılacak duyuruya istinaden, isimlerinin kaydının sağlanarak yeteri kadar otobüs kiralanacağını belirtti.

Haber: Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz