Büyükler Ligi Play-Off maçında Dumlupınarspor, rakibi Sakaryaspor’u maçın ikinci yarısında bulduğu goller ile 3-0 mağlup etti.
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Play-Off karşılaşmaları hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların Play-Off’a katılma hakkı kazandığı ligde, Fidanspor, Sakaryaspor, Afşin Belediyespor ve Dumlupınarspor takımları Play-Off maçlarına katılıyor. Hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Dumlupınarspor, Play-Off’un ikinci hafta maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilik yarısı 0-0 tamamlanırken, yeşil-beyazlı ekip, maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Dumlupınarspor, ilk maçta ise rakibi Fidanspor’a 2-1 yenilmişti.

GOL PERDESİ İKİNCİ YARIDA AÇILDI
Batıpark futbol sahasında oynanan ve binlerce taraftarın takımlarına destek de bulunduğu karşılaşma Sakaryaspor’un vuruşu ile başladı. Seyirci desteği ile maça hızlı başlayan Dumlupınarspor, daha ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarla rakibine korku dolu anlar yaşattı, ancak bunda gol için başarılı olamadı. Maçın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Dumlupınarspor, aradığı golü 51. Dakikada bularak maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. Yediği golü üzerinden çabuk atmak isteyen Sakaryaspor, ileri uçta etkisiz kaldı. Duran toplarla gol arayan sarı-siyahlılar, bunda da başarılı olamadı. Maçın 72. Dakikasında yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında 2-0 öne geçen golü buldu. Bu dakikadan sonra iyice oyundan kopan Sakaryaspor, rakibinin ataklarını kesmekte güçlük çekti. Maçın son dakikalarına doğru bir gol daha bulan Dumlupınarspor, maçı 3-0 kazandı. Aldığı bu galibiyetle Dumlupınarspor, ikinci sıraya yerleşti.

 Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz