Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da, Teknik Sorumlusu Fethi Çokkeser ile yollar ayrıldı. Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da, sezon başından beri Teknik Sorumlusu olarak görev yapan Kahramanmaraşlı Fethi Çokkeser’in görevine son verildiği bildirildi.

Konu hakkında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada, Çokkeser’in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiği açıklandı.

Belediyespor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yen verildi: “Yönetim Kurulumuzun oybirliği ile almış olduğu karar gereğince Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser’in sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir. Bundan sonraki süreçte, yıllardır kulübümüzün içinde farklı görevler yapan, şu andada yardımcı antrenör olarak görevini sürdüren Halil Yücel takımımızda ki görevine devam edecektir. Teknik Direktör ile yollarımızın ayrılmasında, sadece sportif başarı veya başarısızlık gözetilmeksizin Kulübümüzün önümüzdeki 5 yıl için belirlemiş olduğu strateji doğrultusunda bu karar alınmıştır. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü bundan sonraki süreçte Kahramanmaraşlı sporculara önem ve imkân verip, 5 yıllık sürecin sonunda en az yüzde ellisi Kahramanmaraşlı oyuncuların olduğu bir kadro ile mücadele edebilmek için elinden gelen gayreti sarf edecektir. Kulübümüzün bundan sonraki hedefi illaki üst liglere çıkmak değil, ahlaklı, karakterli, prensipli ve Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde her platformda temsil edecek sporcular yetiştirmektir. Kulübümüzün hedefleri arasında Kahramanmaraşlı sporcuları, aynı zamanda bir aile mensubiyeti içerisinde topluma kazandırmak için gerekli altyapı çalışmalarının da yapılmasını sağlamaktır. Teknik Kadroların görevlendirilmesi ve göreve son verilmesi tamamen Kulüp yönetimlerinin belirledikleri stratejilerle alakalı olup, bugüne kadar kulübümüze emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Sezon başından itibaren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Sorumlu olarak görev yapan Çokkeser, toplam 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet alırken, 19 puan topladı.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz