Kahramanmaraş'ta ilk kez düzenlenen Liseler arası Boks turnuvası karşılaşmaları Osman Sayın Kapalı Spor salonunda başladı.
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları faaliyet programında yer alan spor müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Liseler arası Boks müsabakaları start aldı. 15 okuldan 46 sporcunun katılımı ile gerçekleşen müsabakalar, Osman Sayın Kapalı Spor salonunda düzenleniyor. Kahramanmaraş'ta bu yıl ilk kez düzenlenen Boks müsabakaları, oldukça heyecanlı maçlara sahne oluyor. Okul ögrencileride takımlarını yalnız bırakmayarak tribünden destek veriyorlar.
 
'İLK DEFA BİR RİNG KURDUK ŞEHRİMİZE'
Karşılaşmaları yakından izleyen Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraş'ın bir spor kendi olduğunu söyledi. Kabakçı, "Kahramanmaraş'ta ilk kez boks turnuvasını gerçekleştiriyoruz, gerçekten hem seyirci, hemde sporcu katılım bakımından sevindirici bir organizasyon. İlk defa bir ring kurduk şehrimize. Burada gençlerimizi hem sporun, hem boksun ruhuna uygun örnek teşkil etmesini arzuluyoruz. Kahramanmaraş'ta birçok spor organizasyonları gerçekleşiyor, boksta bunlardan birisidir. Bu spor hem gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, hemde gelişimlerini sağlama açısından önemlidir. İnşallah daha çok katılımların sağlanacağı organizasyonlar bekliyoruz. Boks salonumuzda uzman antrenörlerimiz eşliğinde gençlerimiz bu sporu yapıyor. Bu katlanarak dahada büyüyecektir. Çünkü Kahramanmaraş bir spor kentidir. İlimizde birçok spor dalında organizasyonlar büyüdüğü gibi başta boks olmak üzere dahada gelişecek ve gençlerimiz bu spordan yararlanacak diye düşünüyoruz" dedi.
Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz