Altınova Çiçek Ortaokulu, 'Altın Kızları' Hentbol'da 7 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak, başarıdan başarıya koşuyorlar.
2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan ve geçtiğimiz hafta sona eren Hentbol turnuvası Kızlar kategorisinde, Altınova Çiçek Ortaokulu il birincisi olmuştu. Kahramanmaraş'ta okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Hentbol müsabakalarında 7 yıldır il birinciliğini kimseye kaptırmayan Altınova Çiçek Ortaokulu, daha önce de 2 defa Türkiye şampiyonluğunu kazandı. Okullarında spor salonu olmadığı için antrenmanlarını okul bahçesindeki beton zeminde sürdüren Altınova mahallesinin 'Altın Kızları' önümüzdeki aylarda yapılacak olan grup müsabakalarında Kahramanmaraş'ı temsil ederek, başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyorlar.

'OKULUMUZ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU'
Altınova Çiçek Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu, takımının büyük bir azim ve cesaretle çalışıp şampiyonluk ipini göğüslediğini belirtti. Okullarının Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Nacaroğlu, şöyle konuştu: "Altınova mahallesinde yıllardır devam eden sportif başarılara bu sayede bir yenisi daha eklenmiş oldu. 7 yıldır Kahramanmaraş İl birincisi olarak adımızı yazdırıyoruz. Sportif başarılarından dolayı Kahramanmaraş’ın 'Altın Kızları’ olarak bilinen öğrencilerimiz artık Altınova mahallesinde Hentbolu bir gelenek haline getirdiler. Öğrencilerimle gurur duyuyorum, onlar inşallah Türkiye’nin altın kızları olacaklar. Kızlarımızın milli takıma seçilmesini istiyorum. Onlardaki bu azim ve çalışma arzusu olduktan sonra onu da başaracaklar. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu, İnşallah bunuda başaracağız. Bu başarıları elde etmemizde yanımızda olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Onikişubat Kaymakamlığımıza, Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederiz" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz