Kentin köklü kulüplerinden biri olan, renklerini üzüm ve cevizin Yeşili ile Kiraz ve elmanın kırmızısından alan Yeşil-Kırmızılı ekip Bertizspor’un Başkanlığına geçtiğimiz yıl Fatih Yıldız seçilmişti. Yıldız’ın başkanlığa gelmesiyle yeniden harekete geçen Bertizspor, yeniden o eski şaşaalı günlerine dönmeyi hedefliyor. 2018-2019 futbol sezonunda Büyükler Ligi 2. Amatör Kümede boy gösterecek olan Yeşil-Kırmızılı takım, Kulüp binasında Fatih Yıldız başkanlığında 2018 yılını değerlendirme, 2019 yılını planlama toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Kulüp yöneticileri ve Bertiz’in kanaat önderleri katıldı. Toplantı öncesi yemek yenildi, yemek duasını Kanuni Mah. Muhtarı Resul Aslanhan yaptı, daha sonra toplantıya geçildi. Başkan Fatih Yıldız, 2018 yılı hesap dökümünü sunum yaptı, 2019 yılı ile ilgili hedeflerini anlattı. Yöneticilerden Teknik Makine ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muzaffer Çil, söz alarak desteklerini ve iyi dileklerini ifade eden konuşma yaptı. Toplantı Bertiz yöresi sanatçısı Serhat Balıkçı’nın söylediği türkülerle tamamlandı.

‘BERTİZLİ GENÇLERİMİZİN YANINDA OLDUK VE OLMAYA DA DEVAM EDİYORUZ’

Bertizspor takımını daha iyi yerlere getirerek hak ettiği değere kavuşturacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, “Günümüz itibariyle özellikle futbol takımlarımızla birçok yaş kategorisinde Bertizspor Kulübü olarak hem sporumuza, hem de gençliğimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşarak, hem bedensel hem de zihinsel gelişmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kahramanmaraş Bertizspor Kulübü olarak her zaman Bertiz’imizin ve Bertizli gençlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

Benim amacım bu saha dışındaki birlikteliği sağlamak ve bu birlikteliği sağladıktan sonra saha içerisinde de şampiyonluklar gelecektir. Bertizspor birlik ve beraberliği yakaladığı zaman büyük bir katkı sağlayacaktır spor camiasına ve şehrimiz de bundan çok kazançlı çıkacaktır.” İfadelerini kullandı.

Haber: Aziz Çevlik

Editör: Mahmut Beyaz