Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Lig’in 9’ncu hafta erteleme maçında bugün, 12 Şubat stadyumunda saat: 13.30’da Sancaktepe Belediyespor’u ağırlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor’u konuk ediyor. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bugün erteleme maçında rakibi Sancaktepe Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Lig’in 9’ncu hafta maçları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Bugün o erteleme maçında rakibini 12 Şubat stadyumunda ağırlayacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyetle tanışamayan temsilcimiz, bu kötü gidişata dur demek istiyor. Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser nezaretinde geçen haftadan beri çalışmalarını kendi evinde sürdüren mavi-beyazlılar, teknik ve taktik açıdan bu maça en iyi şekilde hazırlandılar. Temsilcimiz Belediyespor, puan sıralamışında 11 puanla 14’ncü sırada bulunuyor.

RAKİP SANCAKTEPE BELEDİYESPOR
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un bugün kendi sahasında konuk edeceği rakibi Sancaktepe Belediyespor, bu sezon oynadığı 11 karşılaşmadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyet alarak, 13 puanla 11’nci sırada bulunuyor.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz