Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk oluyor. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Lig’in 16. hafta maçında yarın deplasmanda rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mavi-beyazlı temsilcimiz, hafta içinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Yarın deplasmanda rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan mavi-fırtınada hedef 3 puan olarak belirlendi. Temsilcimiz bu maçtan mutlak 3 puan alıp, çıkış yakalamak istiyor. Lig’de puan sıralamasında 16 puanla 12’inci sırada bulunan mavi fırtına, oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet aldı. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçta sadece 1 galibiyeti bulunan temsilcimiz, 3 galibiyetini de deplasmanda aldı.

RAKİP MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
Mavi-beyazlı ekip Belediyespor’un, yarın karşılaşacağı rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, Lig’de 15 puanla 13’üncü sırada bulunurken, oynadığı 14 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 de mağlubiyet aldı.

MAÇ 13.30’DA
Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşması Mümin Özkasap stadında oynanacak. Karşılaşma, saat 13.30’da başlayacak. Maçı ise, İstanbul bölgesinden Yalçın Taşkınfurat yönetecek.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz