Kahramanmaraşlı futbolcu İlyas Ekiz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı.
Ligin ikinci yarısında Kahramanmaraşlı futbolculara yönelmeyi düşünen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bunun ilk adımını attı. Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor'da forma giyen İlyas Ekiz ile anlaştı. 
Bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen ve yaklaşık 17 futbolcusu ile yollarını ayıran Belediyespor, ilk transferini Kahramanmaraşlı olan sağ kanat futbolcu İlyas Ekiz ile sağladı. Ikinci yarı hazırlıklarını kendi evinde yaptığı idman ile sürdürerek güç depolayan mavi-beyazlılar, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Teknik Sorumlu olarak Halil Yücel'in gelmesi ile birlikte Kahramanmaraşlı futbolculara yönelmeye başlayan mavi fırtına, yaptığı bu transfer ile ilk temelide atmış oldu.
Alpedo Kahramanmaraşspor alt yapısından yetişen ve burada profesyonel olan Ekiz, Alpedo Kahramanmaraşspor'da da başarı ile forma giymişti. Bu sezon ligin ilk yarısında 3. Lig takımlarından Hatay Kırıkhanspor'da forma giyen Ekiz, ligin ilk yarısında 17 maçta görev aldı. 1991 Kahramanmaraş doğumlu olan İlyas Ekiz, daha önce de, Afyonkarahisar, Gümüşhanespor, Kayseri Şekerspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynarken, Spor Toto 2.Ligde 16 maç, 3. Ligde ise 152 maçta forma giydi.
 Haber: Mahmut Beyaz

 

 

Editör: Mahmut Beyaz