Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un genç yeteneği Mehmet Kaan Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından U16 Genç Milli Takım kadrosuna davet edildi.
Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un U16 ve U17 Akademi Ligi'nde takımın formasını giyen genç forvet oyuncusu Mehmet Kaan Türkmen,
08-10 Mart 2016 tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak olan U16 Genç Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Türkiye U16 Genç Milli Takımı Hırvatistan’ın Pula kentinde Hırvatistan U16 Genç Milli takımı ile 2 özel maç yapacak.
KILIÇ: 'MİLLİ TAKIMA OYUNCU GÖNDERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Bekir Kılıç, çalışmalarının meyvesini almaya başladıklarını söyledi. Kılıç, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak almış olduğumuz karar doğrultusunda daha önce alt yapıya önem vereceğimizi söylemiştik. Altyapımız için son 1yıl içerisinde büyük bir çalışma başlattık. Bu yapmış olduğumuz çalışmaların meyvesini almaya başladık. Bu çalışmalar şuanda Türkiye de her kulübe örnek olacak bir çalışma. Bu çalışmalarımızı büyük bir ekip olarak yapıyoruz. Akademi ligine 4 kategoride katıldık. Bu takımlarımız katıldıkları kategorilerde başarılı sonuçlar alıyor. Daha önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Bölge Karması müsabakalarına U-14 Takımımızdan 3 futbolcumuz davet edilmişti. U14 Karmasına davet edilen genç oyuncularımız Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Son olarak ta U16 ve U17 Takımlarımızın formasını giyen Mehmet Kaan Türkmen Hırvatistan’da yapılacak olan U16 Genç Milli Takımımızın hazırlık maçı kadrosuna davet edildi. İnşallah diğer kategorilerimizdende Milli Takımlar Karmasına oyuncu göndermeye devam edeceğiz"dedi.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz