Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 futbol sezonunun ilk yarısının son maçına çıkacak. Mavi-beyazlılar, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin 19’uncu maçında konuk edeceği rakibi Orhangazispor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve ligde oynadığı son 6 karşılaşmadan 4 beraberlik ve 2 galibiyet alan temsilcimiz, ilk yarının son maçı olan Orhangazispor maçından 3 puan almayı hedefliyor. Salı gününden itibaren Teknik Sorumlu Halil Yücel, nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılar, geçmiş maçları unutup, Orhangazispor maçına odaklandı. Çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Belediyespor’da, futbolcuların moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğu gözlemlendi. Teknik Sorumlu Halil Yücel, Antrenmanlarda futbolcularını yaptıkları hatalara karşı sık sık uyardı. Orhangazispor maçının öneminin ne olduğu bilinci ile çalışmalarına devam eden mavi-fırtınada, eksik ya da sakat futbolcu bulunmuyor.

‘ANTRENMANLARA ALT YAPIDAN FUTBOLCULARDA KATILIYOR’
Sezon başında tamamen kadrosunu değiştiren ve 2 hafta öncede 7 futbolcu ile yollarını ayıran Belediyespor, Kahramanmaraşlı gençlere yönelmeye başladı. Bölge illere göre futbolda güçlü alt yapısı ile bilinen mavi-beyazlılar, devre arasında da Kahramanmaraşlı futbolcuları takıma kazandıracak. Teknik Sorumlu Halil Yücel’in takımın başına gelmesi ile birlikte Kahramanmaraşlı Ali Özdiller’in takımda yer almasından sonra şimdide antrenmanlara alt yapıda oynayan futbolcular katılıyor. Bu hafta oynayacağı Orhangazispor maçında ise bu gençlerden 2 ya da 3’ünün kadroda yer alması bekleniyor.   www.marasmanset.com
Haber: Mahmut Beyaz

 

 

Editör: Mahmut Beyaz