Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi.

Ligde oynadığı son 11 maçta kaybetmeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ligin 25. hafta maçında geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu hafta sonu da ligde son sıralarda bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan mavi-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
 
YÜCEL: 'KÖTÜ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK'
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Halil Yücel, ligin 25. hafta maçında geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları Denizli Büyükşehir Belediyespor maçının değerlendirmesini yaptı. Yücel, BAY haftasının kendilerine yaramadığını söyledi. Ligde 11 haftadır kaybetmeyen bir takım olduklarının altını çizen Yücel, "Oynadığımız ve mağlup olduğumuz Denizli maçı üst sıraları yakalama adına önemli bir maçtı. Bu maçtan önceki haftada maçımızın olmaması takımı etkiledi. Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında inanılmaz kötü bir maç ortaya koyduk. Takım olarak kötü oynadık ve mağlubiyette kaçınılmaz oldu. Biz o maça takılmayacağız, önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolda geriye baktığın zaman kaybedersin. Önümüzde de ilk maç olarak Ayvalıkgücü maçımız var, takım olarak bu maça odaklandık. Bu maçtan alacağımız 3 puanla içeride kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Futbolcu arkadaşlarla artık önümüzdeki maçların ne kadar önemli olduğunu istişare ettik ve bu bilinçle bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz" dedi.
 Haber: Mahmut Beyaz
Editör: Mahmut Beyaz