Pazarcık Belediyesi tarafından, ilçede bulunan 3 okula spor malzemesi desteği yapıldı.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık'ı çeşitli turnuvalarda temsil eden Anadolu Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Yatılı Ortaokulu öğrencileri için İstanbuldan temin ettiği kaliteli spor malzemelerini Başkanlık makamında okul müdürleri ve basın huzurunda öğrencilere teslim etti.

BOZDAĞ: 'DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Her zaman spor yapan insanların yanında olduklarını ve olmayada devam edeceklerini kaydeden Bozdağ, sporun önemine değindi. Bozdağ, ''Sporun içinden geldik severek yaptığımız bir şey. Spor insanı kötü alışkanlıklardan korur. Daha ziyade kaynaşmayı ve insanda takım ruhu olmasını sağlar, takım ruhu olan insanda ise devlet sevgisi, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik olur. Kahramanmaraş'a baktığımız zaman kuzeyde hafif ve orta siklet güreşçiler yetişir. Bizim ilçemiz biraz daha güneyde yer aldığı için futbol, voleybol, bilardo ve masa tenisi sporuna daha yatkın bizim ilçemiz. Başta Kaymakamlığımız ve biz yerel yöneticiler size her zaman destek olacağız bunda şüpheniz olmasın. Biz başından beri 3 şeyi kendimize şerait ettik. Mabed Yerler, Eğitim ve Spor bunlardan herhangi birini yapamadığımız zaman kendimizi başarısız olarak görürüz. Pazarcık ismini Kahramanmaraş ve ülkemizde sporda da duyuracağız” dedi.

Pazarcık Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Tahir Sümer başkan Bozdağ'ın her taleplerini karşıladığını dile getirerek malzemeler için teşekkür etti.

YILMAZCAN KONUŞMALARI İLE TÖRENE DAMGA VURDU

Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yılmazcan ise şunları kaydetti; “Sayın başkanımın eğitim camiasına ve okulumuza yaptığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımız eğitim camiasından gelen biri olduğu için hepinizin malumu olduğu üzere eğitimin sorunlarını yakından biliyor, yakından takip ediyor. Önce insan eğitimi diyoruz sayın başkanım. Kendisinden Allah razı olsun kendisine huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu arada bizim okulumuz Pazarcık Milli Eğitim Camiası'nda ilk kez beyaz bayrak ödülü aldı bu ödülü almamızda Sayın Belediye Başkanı'mız Yakup Hamdi Bozdağ bize yakın katkı ve destek sağladı, bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre boyunca bize her zaman destek oldu kendisine teşekkür ediyor en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz