Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bayan voleybol maçında tekme tokat birbirine saldıran bayan voleybolcuları polis güçlükle ayırdı.

Kahramanmaraş’ta oynanan Ünilig Bayan Voleybol Final karşılaşmasında yumruklar konuştu. Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Voleybol maçında kavga çıktı. 
Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu'nda oynanan Ünilig Bayan Voleybol Yarı Final C Grubu final maçında Elazığ Fırat Üniversitesi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi karşı karşıya geldi. Elazığ Fırat Üniversitesi'nin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdiği maçta olaylar çıktı.
İlk seti alan ama sonra peş peşe 3 set kaybederek liderliği Elazığ Fırat Üniversitesine kaptıran Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncuları maç içerisinde rakipleri ile tartıştı. Maç içerisinde sürekli bir birlerine laf atan oyuncular maçın sona ermesi ile birlikte bir anda kavga etmeye başladı. Tekme tokat birbirine saldıran bayan voleybolcuları polis güçlükle ayırdı.
Karşılaşma sonrasında oyuncuları sakinleştirmek için polisin yoğun çabası sonuç verdi. Kavga eden tarafları antrenörlerde sakinleştirmeye çalışırken bu esnada karşılıklı atışmalarda devam etti. Tam kavga bitti dendiği anda bu defa da yedek kulübesi yanında bulunan bazı oyuncular birbirlerine saldırdı. Kavga anında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi oyuncularından Eda isimli sporcu baygınlık geçirdi.
Grubu lider bitiren Elazığ Fırat Üniversitesi oyuncuları kavga sonra salon önünde bulunan Suriyeli çocuklarla halay çekip eğlendiler. İHA







Editör: Mahmut Beyaz