Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele edecek olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, lige hazır.

Kahramanmaraş’ın tarihinde ilk defa profesyonel Lig’de Bayan Basketbol takımı, boy gösterecek. 2 yıl önce kurulan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, yeni sezonda Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele edecek. Ligde ilk maçına Pazar günü çıkacak olan KSÜ Basketbol takımı, lige en iyi şekilde hazırlandı.2014-2015 Bayan Basketbol Ligi’nde Niğde ve Nevşehir de yapılan bölge birinciliklerinde gruplarında  üçüncü olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü, genç bayanlarda tüm kriterleri yerine getirerek, 2. Lige çıkmaya hak kazanmıştı.


MAÇ 14.00’DA
2015-2016 Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Lig’de (TKB2L) de mücadele edecek olan KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, ligde ilk maçını kendi evinde oynayacak. Bayan Basketbol takımı, 22 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Batıpark Spor Salonunda Antalya Ataspor ile karşılaşacak. Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Ligi (TKB2L) de mücadele eden Bayan Basketbol takımı, C grubunda mücadele verecek. Antrenörleri Nusret Cengiz nezaretinde yoğun bir çalışma temposu geçiren Bayan Basketçiler, sezona en iyi şekilde hazırlandılar.

‘TÜM SPORSEVERLERİ BU KARŞILAŞMAYA DAVET EDİYORUM’
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Yaklaşık 2 aydır iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Köklü, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Köklü, “Yeni sezonda Süper Lig kariyeri olan Antrenör Nusret Cengiz ile geçtiğimiz ay anlaşmıştık. Hocamız takımı lige en iyi şekilde lige hazırladı, yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. İlk maçımızda galibiyet alıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Pazar günü ligin ilk maçında Antalya Ataspor takımını kendi evimizde konuk edeceğiz. Tüm sporseverleri bu karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.
Haber: Mahmut Beyaz

 

Editör: Mahmut Beyaz