İlk olarak Hanefi Mahçiçek Stadyumu’ndan Büyükşehir Belediyesi’nin önüne kadar kalabalık bir konvoy eşliğinde hareket eden Olimpiyat 3’üncüsü Halil Gökdeniz, daha sonra ailesi ve yakınlarıyla birlikte Başkan Fatih Mehmet Erkoç’un makam odasına çıktı. Burada Gökdeniz ve ailesini Başkan Erkoç karşıladı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Erkoç, Halil Gökdeniz’in Arjantin’de Türkiye adına çok önemli bir başarıya imza attığını belirtti. Halil’in disiplinli, çalışkan ve ahlaklı bir sporcu olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç, ilerleyen dönemlerde kendisinden dünya ve olimpiyat şampiyonlukları beklediklerini vurguladı.

“HALİL’E ÇOK GÜVENİYORUZ”
Başkan Erkoç, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Halil kardeşimizi tebrik ediyoruz. Arjantin’de Türkiye’mizi temsil etti. Arjantin’de Türkiye’miz adına çok önemli bir başarıya imza attı. Gençlik olimpiyatlarında bronz madalya aldı. Halil tabi ki çok değerli bir sporcumuz Avrupa’da yapılan müsabakalarda da çok önemli derecelere imza atmıştı. Sürekli artan bir başarı grafiği var. İnşallah biz Halil’den olimpiyat şampiyonluğu ve dünya şampiyonlukları bekliyoruz. Halil disiplinli bir sporcudur. Yoğun çalışan antrenmanlarını aksatmayan, ahlaklı, edepli, disiplinli ve terbiyeli bir sporcumuz. Halil’e çok güveniyoruz. İnşallah Halil’den beklentimiz istiklal marşımızı okutması, ay yıldızımı, al bayrağımızı göklere çektirmesidir.”

“GÜREŞE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Büyükşehir Belediyesi olarak güreşe yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Erkoç, özellikle gençlerde ve yıldız takım kategorilerinde çok önemli çalışmalarının olduğunu söyledi. Başkan Erkoç, “Güreş takımımızda güreşin süper liginde. İnşallah önümüzdeki aylarda yapılacak müsabakalarda da güreşçilerimizden yeni başarılar bekliyoruz.  Şuan Türk milli takımının nerdeyse yarısı gençlerde ve yıldızlar olarak Kahramanmaraş büyükşehir belediye spor kulübünden oluşmaktadır. Tabi bu bizim için önemli bir başarı, övünüş kaynağıdır. Daha güzel hizmetlere hep beraberce imza atmaya devam edeceğiz. Hocalarını kulüp yöneticilerini ve ailesini böyle bir evlat yetiştirdikleri için tebrik ediyoruz. Halil kardeşimizin başarısı Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış/Mehmet Can Tekdöş

Editör: Mahmut Beyaz