Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, "Bundan sonraki süreçte Aslan parçaları çıkıp gereğini yapacaklar" dedi.
Ligin ikinci yarısında eski futbolcuların alacaklarından dolayı transfer yasağı gelen ve ikinci yarıya transfer yapmadan elindeki mevcut kadro ile yola devam eden Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Kahramanmaraşspor, ikinci yarının ilk maçında geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Bugsaşspor'u 2-1 mağlup etmişti. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan beraberinde Teknik Sorumlu İzzet Kazancı, Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan ve Kulüp Müdürü Mehmet Tıraş ile galip geldikleri Buğsaşspor maçının değerlendirmesini yaptı.
 
CEYHAN: 'İNANCIMIZI ORTAYA KOYDUK'
KMS storede düzenlenen toplantı ile Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ceyhan, Güçlerini, inançlarını ortaya koyarak maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. İlk yarının son 3 maçını puansız kapattıklarını ifade eden Başkan Ceyhan şunları kaydetti: "Bu kötü gidiş, bu tirend kamuoyu ve bizleri doğal olarak etkilemişti. Ama devre arasında hayati bir karar alarak hocalarımla, futbolcu kardeşlerim ve yönetimimizle hep birlikte gelen transfer yasağından dolayı hiç bir hamle yapmayacağız dedik. Mevcut takımı zaten sezon başında Play-off oynama amacı ile kurmuştuk. Aynı inanç ve aynı azimle ikinci yarıya çalışmalarımızı devam ettirerek çıkacağız diye bir karar aldık. Bu karar gerçekten zor bir karar çünkü tersi bir durumda ciddi şekilde itham altında ve töhmet altında kalacaktık. Ama bazen zor günlerde, bu zor kararları almak lazım. Bu kararı alırkende inşallah sezon sonunda bize bu noktayı gösterecek, Kahramanmaraşspor'un maddi ve manevi neler kazandığını sonucunda herkes görecek. Bugsaşspor maçı bu manada çok önemli idi, ikinci yarının ilk maçı olarak bu algıları bizim lehimize çevirmek adınada takımımız gerçekten güzel bir maç yaptı, yüreğini koydular, inandılar. Sonuçta Bugsaşspor Süper Lig takımı olan Osmanlıspor'un pilot takımı, kemik gibi takım, genç futbolcular, kendi sahalarında oynuyorlar. Orada oynayan her futbolcunun hedefi Osmanlıspor'dur. Bu amaçla kurulan bir takım olduğu için kendine göre iç hedefleri var. İyi bir takıma karşı biz 2-0'lik bir skor ele geçirdik, akıllı oynadık, gücümüzü ortaya koyduk, inancımızı ortaya koyduk ve bu 2-1'lik sonuçla galip gelerek Bismillah dedik ikinci yarıya başladık. Bundan sonraki süreçte Aslan parçaları çıkıp gereğini yapacaklardır."
 
KAZANCI: 'MEMUR ZİHNİYETİNDEN ÇIKMAMIZI FUTBOLCULARIMIZA ISRARLA AŞILADIK'
Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı'da, Takım için ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Bizim en büyük eksikliklerimizden biri ruhumuzda yani mücadele olayında sıkıntımız vardı. Hafta başından ve kamp boyunca ilkelerimizi öne atarak kazanma arzusunu, memur zihniyetinden çıkmamızı futbolcularımıza ısrarla bunu aşılamaya çalıştık, bu çaba içerisindeydik. Bu maçta bizi utandırmadılar, aynı hırs, aynı mücadeleyi sergilediler. Bu birlik beraberlik içinde de galibiyet ortaya çıktı" dedi.
 
HATAYSPOR MESAİSİ START ALDI
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.
Eski 3 futbolcunun alacaklarından dolayı transfer yasağı bulunan kırmızı-beyazlılar, ligin ikinci yarısına transfer yapmadan elindeki mevcut kadro ile başlamıştı. Kahramanmaraşspor, ikinci yarının ilk maçında geçtiğimiz hafta deplasmanda Bugsaşspor'u 2-1 mağlup ederek, ikinci yarıya iyi başlangıç yapmıştı. Bugsaşspor maçından alınan galibiyet sonrası takıma 1 günlük izin verilirken, takım tekrar dün toplandı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Teknik Sorumlu İzzet Kazancı nezaretinde Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz de, morallerin yerinde olduğu gözlemlendi.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz