2019-2020 futbol sezonunun ilk yarısını 22 puanla 11. Sırada tamamlayan Piserro Kahramanmaraşspor, ikinci yarı hazırlıklarını kendi evinde sürdürüyor. Bu sezon hedefini Play-Off olarak belirleyen Kırmızı-beyazlılar, hafta sonu ikinci yarının ilk maçında Uşakspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını yoğun tempo ile sürdüren Aslanlar, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Temsilcimiz, bu kapsamda daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Adam Bülent Akan ve sezonun ilk yarısında Ankarademirspor forması giyen golcü futbolcu Muhammet Enes Yılmaz ile resmi sözleşme imzaladı.  Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, son günlerde sosyal medyada kendisi hakkında çıkan iddialara ilişkin sert açıklamalarda bulunarak, takımın son durumunu değerlendirdi.

"ŞAHSİ HESABI OLAN GELİP ŞAHSİ HESABINI BENLE ÇÖZSÜN"

Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan kendine yöneltilen itamlar hakkında, "Çok şükür ki yeterince iyi temsil ettik ki şu anda da en son 1 ay önce biliyorsunuz 2. lig 3. lig kulüpler birliği 90 tane kulübün, 90 tane başkanın arasında yönetim kuruluna seçilen bir kardeşinizim. Bunların hepsi başkan olduğu halde takdir ediyor elin adamları kendi memleketimizde bir değerimiz yok ya hemen hırsız, hemen sahtekarız, hemen kaçtı yani ben bunu anlamıyorum. Bizim gündemimiz, son 3 maçta niye takım play-of tan uzaklaştı, devre arasında bunu nasıl telafi edebiliriz ve ikinci yarı bıraktığımız yerden nasıl alırız da o bayrağı yakalamak adına o hedefe daha yaklaşırız tartışmak dururken, hırsızlığımız şerefsizliğimiz sahtekarlığımız parayı alıp kaçmamız bunlarla uğraşıyoruz. Lütfen enerjimizi değişik yerlere harcamayalım. Benim gündemimde bu saatten sonra bunlar yok. Kahramanmaraşspor olarak, Fatih Mehmet Ceyhan olarak o arkadaşların hepsini yüreği yeteni göbeğini atana buradan Fatih Mehmet Ceyhan olarak sesleniyorum, evim, adresim, işyerim sokağım nerde gezdiğim hepsi belli gelsinler orada Fatih Mehmet Ceyhan'la bir şahsi hesapları varsa gelsinler benle hesaplaşsınlar. Allah ya onlara ya bana verir. Kahramanmaraşspor'u bunlara karıştırmasınlar. Fatih Mehmet Ceyhan'la şahsi hesabı olan gelip şahsi hesabını benle çözsün, benden hesaplaşsın" ifadelerini kullandı.

''NEREYE VARILMAK İSTENİYOR''

Kahramanmaraşspor'dan alacağı olduğu yönünde ki soruya cevap olarak Ceyhan, "Bununla hiç muhatap değilim.6 yıldır bu takım yönetiliyor bu yönetimin nasıl yönetiliyorsa bu bizim yeteneğimiz bunun muhatabı Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleridir. Oradaki arkadaşlar buradan nereye varılmak isteniyor, ben onu anlamıyorum, bunlar neye varmak istiyor, burada takım başarılı bir şekilde yönetiliyor. Takım sahaya çıkıyor, bunun muhatabı ile ilgili bizim böyle bir gündemimiz yok. Şu anda biz forma kampanyasıyla ilgili bana yapılan iftiralar var. Buradan sizlerle paylaşıyorum forma kampanyasının paraları ayrı bir dernek hesabında 1,5 yıl önce başlayan bir olaydır. Onlarla hiç alakası yok. Hiç alakasız bu takım nasıl yönetiliyorsa biz hocaya 3-5-2'yi nasıl sormuyorsak, bu şirketi, bu takımı biz 6 yıldır doğru bir şekilde yönetiyoruz. Sahalara çıkartıyoruz o benim gündemimde olmayan hiç gereksiz alakasız bir mevzu" şeklinde konuştu.

"BU YILKİ HEDEFİMİZ PLAY-OFF"

Sezon başındaki 1 milyon TL'nin nasıl kullanılacağı yönünde sorulan soruya ise Ceyhan, "Parayı kullandık bitti şuan hesapta 3 lira 5 lira var ya da yok. Çünkü arkadaşlar sezon başına devre arasına girdiğimizde takımın yanlış hatırlamıyorsam 850 Bin TL bir borcu vardı. Yolları ayırdığımız arkadaşlar oldu, hesaplaşmalar oldu. Bu işin hesap yönetim tarafı bu paralardır. Kampta falan o çocuklara ödendi, transfere ödendi. Paraların hepsi kullanıldığı resmi olarak belli şu an bu rakamla ilgili hesapta ya 3 lira ya 5 lira vardır. Geldiği gün zaten biz futbolcu kardeşlerimizin geciken ödemeleri vardı, hala da var. Az bir şey kaldı. Paranın hepsi bu biliyorsunuz. Bugün Bandırmaspor, Tuzlaspor verdi  bir futbolcudan daha az. Bu devre arası yaptığımız transfer bu rakam toplam 500 milyon. Bugün bir Batuhan'ı 600-700 bin TL'ye alıyorsunuz. Onlar 1 trilyona alıyorlar. Devre arasında arkadaşlar bu ligleri sizde takip ediyorsunuz, bu para toplamı hepsi bu arkadaşların hesaplaması 5 milyon 6 milyon, oraya kaçtı, buraya gitti, böyle oldu. Bunlar yani herkes kendi küçük dünyasında kendi küçük hesaplarını yapıyor. Dolayısıyla bu mevzuda biz takımı yeterince doğru yönetiyoruz. Bundan herkes emin olsun bu yılki hedefimiz Play-off" şeklinde cevap verdi.

"KAHRAMANMARAŞ TARAFTARI SÜPER LİGİ GÖRMÜŞ"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Bülent Akan ise, "Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bizden önceki teknik ekibe ayrıca teşekkür ediyorum. Sonuçta bir gayret Osman Hocaya ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın dediği gibi 21 Aralık itibariyle kampta ekibimle beraber çalışmalara başladık. Önce neler yapabileceğimizi kararlaştırdık takımın seviyesini gördük. Bir hazırlık maçı yaptık. Orada takımın neredeyse röntgenini çektik. Ondan sonra da iki tane daha hazırlık maçı oynadık. Şuana kadar bizim istediğimiz reaksiyonu oyuncu arkadaşlarımız bize gösterdiler. Antrenmanlar olsun hazırlık maçı olsun tesiste kampta istediğimiz her şeyi aldık. İnşallah Uşak maçıyla birlikte ligde de başarılı bir grafik çizeceğiz. Uşak maçıyla bir başlangıç yapacağız. Beraber hedefimiz play-off arkadaşlar sonuçta lig bittiğinde play-off hedeflerine ulaşmayı istiyoruz bu yönde çalışmalarımız var. Kahramanmaraş şehri Kahramanmaraş kenti Kahramanmaraş taraftarı süper ligi görmüş. Oraları yaşamış sağduyulu iyi futboldan anlayan kötü futboldan anlayan taraftar grubu olduğunu biliyorum büyük bir camia inşallah hep beraber yıl sonunda hedefe ulaşacağız." şeklinde konuştu.

" BAŞARIYA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

Başkan Fatih Mehmet Ceyhan yeni transfer Muhammet Enes Yılmaz hakkında, "Muhammet Enes Yılmaz devre arası transferidir. Mevki santrafor. 1,5 yıl imzaladık. Enes'i 23 yaşında Ankara Demirspordan transfer ettik. Takımımızın bu yılki hedeflerinde bu süreçte takıma şehre kendine arkadaşlarına katkı sağlayacağına inandığımız genç bir arkadaşımız. Kendisi Sivaslı zaten bölgemizin çocuğu bu ligleri biliyor. Hocamın eski öğrencisidir. Bülent Hocamla daha önce çalışmış ve şampiyonluklar yaşamış. İnşallah bıraktığı yerden hem kendi kariyeri açısından hem bizlere katkı sağlamak noktasından bıraktığı yerden devam edecek. Sahada biz onun üçüncü bölgede ofansif gollerini izleyerek tekrar başarıya hep birlikte ulaşacağız. Bu noktada ben Muhammet Enes tekrar hoş geldin diyorum ve başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

"KAHRAMANMARAŞSPOR'A GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Kahramanmaraşspor'un yeni transferi Muhammet Enes Yılmaz ise, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Öncelikle başkanımla konuştuk. Yani bir hedefi olan camia ve büyük bir camia ben öncelikle şöyle söyleyeyim hedefimiz play-ff'ta bu dönemde bu sezonda uzun bir maç grafiği var. Ama biz ilk maçta Uşak maçında çok iyi başlamak istiyoruz. İnşallah o maçta iyi bir galibiyetle hedefimize yavaş yavaş girmiş olmak istiyoruz. Ben buradan Kahramanmaraşspor taraftarlarına seslenmek istiyorum, yüreğinde o mücadeleyi tüm tribünde hisseden taraftarlarımıza sahada o mücadeleyi göstermek istiyoruz. İnşallah onu başarırız sezon sonunda inşallah başarılı oluruz hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Haber: Ege Özdemir

Editör: Mahmut Beyaz