Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alpedo Kahramanmaraşspor
Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan, karşılaştıkları Konya Anadolu Selçukspor maçına ilişkin,
"Atanın kazandığı bir maç oldu" dedi.
Alpedo Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin 28. hafta maçında
deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor deplasmanına konuk olmuş ve maçı 3-2 kaybetmişti. Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan, İdari Menejer Mehmet Tıraş ile birlikte KMS Storede, oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçının değerlendirmesini yaptı.
 
'BİZ GOL BULSAK ÖNDE BİTİRİRDİK'
İki haftadır şanssız bir yenilgi aldıklarını kaydeden Özarslan, "Bu durum bizi takım olarak biraz huzursuz etti. Aldığımız sonuçlar ikinci yarıda başlayan sakatlık, cezalı arkadaşların çokluğundan kaynaklanan bir durum oldu. Geçen hafta deplasmanda kaybettiğimiz Konya Anadolu Selçukspor maçı iyi bir maç oldu. Maçta 2-2 beraberliği yakaladık ancak 3. gole yaklaştığımız bir anda dönen top kalemizde gol oldu. Bunu bir şanssızlık olarak görüyoruz. Maçta çok net pozisyonlar bulduk, atanın kazandığı bir maç oldu. Onlar kaçtı, biz kovaladık. Biz gol bulsak önde bitirirdik. Takım olarak mücadele olarak istediğimizi alıyoruz ama, bu iki haftadır sonuca yansıtamıyoruz. Bundan sonraki haftalarda geçen sezon olduğu gibi hiç beklenmedik sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Bu sakatlık ve cazalılarımız bu hafta itibari ile sona ermiştir. İnşallah bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanarak, bu kaybettiğimiz iki maçın telafisini yapacağız. İnşallah bu maçı kazanarak çıkış yakalarız" dedi.
 
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Öte yandan Alpedo Kahramanmaraşspor, hafta sonu ligin 25. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan antrenmana futbolcular tam kadro katıldı.
Haber: Mahmut Beyaz
 
 
Editör: Mahmut Beyaz