Geçtiğimiz ay 2018-2019 futbol sezonunun ilk hazırlıklarına başlayan Kahramanmaraşspor, ilk etap hazırlıklarını tamamlayarak ikinci etap kampı için 6 Ağustos Salı günü Nevşehir’e gitmişti. Nevşehir’de ki kampta ise yoğun bir çalışma yapan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, yeni anlaşma sağladığı oyuncularla eski iskelet kadroyu bir arada tutarak uyum sorununu ortadan kaldırdı. Burada ise 4 hazırlık maçı yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar, ilk iki müsabakayı gerçekleştirdi. İlk hazırlık maçında Niğdespor ile 1-1 berabere kalan Kahramanmaraşspor, ikinci hazırlık maçında ise Payasspor ile 2-2 beraber kalmıştı. yarın ise saat 17:00’de Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Beyazlılar, son hazırlık müsabakasını 18 Ağustos Cumartesi günü İ,stanbul temsilcisi Bayrampaşa ile oynayacak.

İKİ MAÇTA DA GÜLEN TARAF OLMADI
ilk hazırlık maçında TFF. 2. Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor, müsabakada yeni transferlere yer verdi. Kırmızı-Beyazlılar müsabakada iyi bir oyun ortaya koysa da 90 dakika sonucu 1-1 eşitlikle tamamlandı. Kahramanmaraşspor’un tek golünü ise Gümüşhanespor’dan gelen yeni transfer Hurşit Taşçı kaydetti. İkinci hazırlık müsabakasında ise 3. Lig ekiplerinden Payasspor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor, yine istediği sonucu alamayarak rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Etkili ataklar yapan Kırmızı-Beyazlılar’ın golünü Hurşit Taşçı ve İbrahim Ethem kaydetti.

İLK MAÇ 2 EYLÜL’DE
Teknik Direktör Erdal Alpaslan nezaretinde hazırlıklarını yaptığı idmanla ve hazırlık maçlarıyla sürdüren Kahramanmaraşspor’un Nevşehir kampı, 20 Ağustos Pazartesi günü itibariyle sona erecek. 3 gün izne ayrılacak olan Kahramanmaraşsporlu oyuncular, daha sonra 23 Ağustos’ta kendi tesislerinde tekrar toplanarak Bandırmaspor maçına hazırlanacak olan Kahramanmaraşspor, 2 Eylül günü resmi olarak ligin ilk müsabakasına çıkacak.
Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz