Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısında topladığı puanlar ile adeta hayal kırıklığı yaşayan Kahramanmaraşspor, ikinci yarıya yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirip iyi bir başlangıç yapmıştı. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamasına karşın temsilcimiz, sonraki haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik göstererek bir türlü istikrar yakalayamamıştı. Kırmızı-beyazlılar, son oynadığı 6 maçın 5’inden beraberlikle ayrılıp Fatih Karagümrükspor’u da mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanışabilmişti. Artık kendine bir çıkış arayan Kahramanmaraşspor, ligin 28. Hafta maçında kendi sahasında grupta son sırada bulunan Ofspor’u konuk etti. Mutlak 3 puan parolası ile bu maça çıkan Kahramanmaraşspor, maçın ilk yarısını 0-0 beraberlikle tamamlarken, ikinci yarının 69. Dakikasında Fatih Şen’in golüyle 90 dakika sonunda sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

ASLAN İLK DAKİKALARDA BASKI KURDU

12 Şubat Stadında oynanan Kahramanmaraşspor-Ofspor maçını çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşma konuk ekip Ofspor’un vuruşuyla başladı. Maçın başlamasıyla birlikte saha ve seyirci desteğini arkasına alan Kahramanmaraşspor, rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. Maçın 10. Dakikasında sağ kanattan gelişen Kahramanmaraşspor atağında ceza sahası içine yapılan ortada Eser’in şutunu kaleci kornere çeldi. Özellikle kanatlardan rakip kaleye gitmeye çalışan ev sahibi ekibimiz Kahramanmaraşspor, zaman zaman tehlikeli pozisyonlar geliştirdi, bu pozisyonlardan birinde ise 44. Dakikada korner atışından gelen topa ceza sahası içinde Evren Horazal kafa ile vurdu, ancak top üst direkten oyun alanına döndü ve maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

GOL İKİNCİ YARI GELDİ

İkinci yarının başlamayla birlikte golü düşünen Kahramanmaraşspor, kontrataklarla ani çıkmaya başladı. Rakibin kendi yarı sahasından çıkmasına izin vermeyen temsilcimiz, maçın 59. Dakikasında sol kanattan bir faul atışı kazandı. Faul atışını kullanmak için topun başına geçen Fatih Şen, topu direk kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bulduğu gol sonrası rahatlayan Kahramanmaraşspor, ara ara girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve 90 dakikayı 1-0 galibiyetle kapatmasını bildi. Kahramanmaraşspor, aldığı bu galibiyetle alt sıralardan kurtulma adına rahat bir nefes alırken puanını ise 35 yaparak 11. sıraya yerleşti.

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz