Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayırarak yerine 18 futbolcu transfer etmişti. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak kendi evinde çalışmalara başlayan Kırmızı-beyazlılar, daha sonra Nevşehir kampı ile çalışmalarını sürdürmüştü. 19 gün Nevşehir’de kamp yapan temsilcimiz kendi evine yeniden dönerek ligin ilk maçı olan Bandırmaspor maçına hazırlanmıştı. Geçtiğimiz hafta sezonunun ilk maçında Bandırmaspor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, maçın 5. Dakikasında kalesinde gördüğü gol ile rakibine 1-0 mağlup olarak sezona yenilgi ile başlamıştı. Kırmızı beyazlılar, yarın ise kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Bandırma maçı sonrası Teknik Direktör Erdal Alparslan nezaretinde Hanefi Mahçiçek tesislerinde Şanlıurfa maçı hazırlıklarına start veren Aslanlar, galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyor. Antrenmanları büyük bir titizlikle takip eden Teknik Direktör Alparslan, oyuncularını eksik oldukları noktalar da sık sık uyararak bu eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapıyor. Yapılan çalışmada daha çok Bandırma maçında yapılan hatalar üzerinde durulurken, futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlemlendi.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR

Bu sezon 3 aşamalı bir kamp dönemi geçiren temsilcimiz, Şanlıurfa maçıyla bu sezon ilk kez resmi bir maçta taraftarı ile buluşacak. Her sezon takımın iyi ve kötü gününde destekçisi olan taraftarlar bu sezonda takımlarını iç saha ve dış saha maçlarında destekleyecekleri günü iple çekiyor. Yarın 12 Şubat Stadında oynanacak olan maçı büyük bir sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, gerek sosyal medyadan gerekse, çeşitli yerlere astıkları afişlerle örgütleniyor

12 ŞUBAT STADYUMU HAZIR

Öte yandan Kahramanmaraşspor’un uzun yıllardır maçlarına ev sahipliği yapan 12 Şubat stadyumu Şanlıurfaspor maçına hazır hale getirildi. Bilindiği üzere 12 Şubat Stadyumu 2013-2014 sezonunda Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Ligde mücadele ettiği yılda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kapsamlı tadilata alınıp, Işıklandırma sistemlerinden zeminine, ses düzeninden soyunma odalarına kadar her alanda yenilenmişti. 15 Bin kişilik kapasiteye sahip olan 12 Şubat Stadyumunun çimleri ise Türkiye’nin sayılı zemini arasında yer alıyor.

Haber: Mesut Benli




 


 

Editör: Mahmut Beyaz