2017-2018 Futbol Sezonunu geride bırakan Kahramanmaraşspor, 2018-2019 Futbol sezonuna yarın itibariyle yapacağı ilk antrenmanla start verecek.

Son 4 sezonda Spor Toto 2. Ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon grubu 39 puanla 11. sırada bitirerek, son yılların en iyi başarı grafiğini yakalayan şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, bu sezon Kırmızı grupta yer alacak. Geçtiğimiz sezon Ligin 15. Haftasında takımın başına gelen Teknik Direktör Erdal Alpaslan ile başarılı bir grafik çizen Kırmızı-Beyazlılar, yeni sezonda da Erdal Alpaslan ile yoluna devam edecek.

İLK ANTRENMAN YARIN
Yarın, yeni sezonun ilk antrenmanına kendi tesislerinde başlayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Özellikle bu sezon kuruluşunun 50. Yılına denk gelmesinden dolayı taraftarlar tarafından büyük beklentisi olan Kahramanmaraşspor’un, ciddi transferler yapması bekleniyor. Henüz transfeler konusunda önemli bir gelişme yaşamayan Kırmızı-Beyazlılarda geçtiğimiz gün ilk iç transfer gerçekleşmişti. Yusuf Emre Kasal ile sözlşemesi biten Kahramanmaraşspor, tecrübeli oyuncuyla sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı. Henüz nokta transferler yapmayan Kahramanmaraşspor’da bekleyiş devam ediyor. Önümüzdeki günlerde kurulacak olan ilk istişare kurulu sonrası takımın nasıl bir yol çizeceği netlik kazanacak.

Haber: Hakan Aydın

Editör: Mahmut Beyaz