Alpedo Kahramanmaraşspor, rakibi Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kaldı. Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor, dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Bayrampaşaspor ile 1-1 berabere kalarak, 1 puana razı oldu. Rakibini 12 Şubat Stadında konuk eden ve son haftalarda da gösterdiği performansla iyi bir çıkış yakalayan ve bu çıkışını sürdürme anlamında da Bayrampaşaspor maçına çıkan kırmızı-beyazlılar, maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol ile izleyenlerden tam not aldı.

İLK GOL RAKİPTEN GELDİ
Son haftalarda kendi evinde oynadığı maçlarda iyi oyunla iyi sonuçlar alan Kahramanmaraşspor, yine kendi evinde ağırladığı Bayrampaşa maçına uzun paslarla başladı. Defansın arkasına atılan uzun paslarla gol arayan Akdeniz Aslanı, gol bulmak isterken kendi kalesinde golü gördü. Sol kanattan hareketlenen Ali Fırat, topu ceza alanı içeresindeki Gökhan’a gönderdi ve Gökhan topu ağlara göndermekte zorlanmadı.

RAKİBİN GOL SEVİNCİ 10 DAKİKA SÜRDÜ
Yediği golün ardından 1-0 geriye düşen Kahramanmaraşspor, rakip kaleye beraberlik için yüklendi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen kırmızı-beyazlı ekip, ileride Menderes, Recep ve Emre ile etkili olmaya çalıştı. Ceza alanı içerisinde birçok pozisyon yakalayan Kahramanmaraşspor ataklarında rakip savunma gole izin vermedi. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında Volkan Bekçi orta sahada kazandığı topu hızlı bir şekilde Menderese aktardı. Menderesi ise hızla ceza alanı içine girerek topu ağlara yollamakta zorlanmadı. Son haftaların formda ismi Menderes ilk yarıda takımının beraberlik golünü kaydetti.

RAKİP KENDİ YARI ALANINA HAPSOLDU
Karşılaşmanın ilk 10 dakikasına tutuk başlayan kırmızı-beyazlı ekip, özellikle golü yedikten sonra rakip kalede etkili olmaya başladı. Gecikmeden gelen golün ardından daha da etkili bir futbol oynamaya başlayan Kahramanmaraşspor, rakibini kendi yarı alanına hapsetti. Sağlı sollu ataklarla rakibine nefes aldırmayan kırmızı-beyazlı ekip, zaman zaman ile uç oyuncuları ile gole yaklaştı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

2’NCİ YARIDA SAHADA KAHRAMANMARAŞSPOR, BASMADIK ALAN BIRAKTAMADI
İlk yarıdaki futbolunun üstüne koyarak karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili oynayan Kahramanmaraşspor, rakibini geliştirdiği sağlı, sollu ataklar ile kendi yarı sahasına hapsetti. Özellikle sağ kanattan Menderes, sol kanattan da Onur ile rakip kalede gol bulmak için yüklenen Kahramanmaraşspor, rakibine futbol dersi verdi. Rakibine pozisyon dahi vermeyen kırmızı-beyazlılar, bir türlü galibiyet golü bulamadı ve karşılaşmanın 90 dakikası 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
Dakika:3 Alpedo Kahramanmaraşspor’da, sağ kanattan Menderes’in içeriye doğru yerden ortasında Emre Öztürk’ün vuruşunda top kalecide kaldı

Dakika:19 Bayrampaşaspor, sağ kanattan geliştirdiği atakta Ali Fırat, ceza sahasının hemen önünde bulunan Gökhan’a topu aktardı, onun vuruşunda top ağlarla buluştu 0-1

Dakika:29 Orta alanda Volkan Bekçi, topu kaptı hızlı bir şekilde pasını sağ kanattaki Menderes’e aktardı. Menderes hızlı bir şekilde ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu 1-1

Dakika:40 Volkan Bekçi’nin sağ kanattan kullandığı frikikte direk dibinde Recep, topa dokunamadı.

Dakika:42 Kahramanmaraşspor atağında sol kanattan Onur’un yaptığı ortada ceza sahası içerinde topla Menderes buluştu. Menderes vuruşunu yapmak isterken savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika:45 karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 lik eşitlikle sona erdi

Dakika:52 Menderes ile sağ kanattan atak geliştiren Kahramanmaraşspor, pasını ceza yayının birkaç metre gerisindeki Volkan Bekçi’ye aktardı onun vuruşunda top az farla auta çıktı

Dakika:59 Sağ kanattan Menderes’in ortasında ceza sahası içerisinde bulunan Recep, kafayı vurdu ama top kalecide kaldı.

Dakika:69 Volkan Özcan’ın yerde kalmasıyla frikik kazan Kahramanmaraşspor’da topun başına Emre geçti ceza yayının birkaç metre önünden kullanılan frikikte top üstten auta gitti.

Dakika:73 Kahramanmaraşspor’da, sol kanattan Onur’un kestiği ortada uzak direkteki Menderes’in vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika:85 Volkan Bekçi’nin sol kanattan kullandığı frikik vuruşunda ceza sahası içerisindeki Menderes’in kafa vuruşunda top auta çıktı.

Dakika:89 Sağ kanattan Menderes pasını Volkan Bekçi’ye aktardı, Volkan’ın gelişi güzel şutunda top kalecide kaldı.

Dakika:90 Müsabakada başka pozisyon olmadı ve karşılaşma 1-1’lik sonuçla bitti.



STAT: 12 Şubat

HAKEMLER: İbrahim Bülbül xx, Mustafa Çavuş xx, Hamdi Tontu xx

ALPEDO KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut xx, Hüseyin xx, Hakan xx, Volkan Özcan xx Onur xx, Eser xx, Mehmet xx, Recep xx, Volkan Bekçi xx (Ahmet Kutluer dk. 90 ?), Emre Öztürk xx (Hayrettin Cengiz dk. 81 x) Sinan Yitmez xx (Ali Osman Aydoğan dk. 63 x)

BAYRAMPAŞA: İlker xx, Koray xx, Tugay xx, Ali Fırat Okur xx, Berat xx, Gökhan Öztürk xx (Alican Buruk dk. 50 xx), Muhittin xx, Hasan Türk xx (Oğuz Aksoy dk. 81 x), Yusuf xx, Recep Akkemik xx (Feridun Kıroğlu dk. 66 x), Melik xx

GOLLER: Mehmet Menderes Önkuzu (dk. 29) (Alpedo Kahramanmaraşspor), Gökhan Öztürk (dk. 19) (Bayrampaşaspor)

SARI KARTLAR: Hüseyin, Onur, Sinan Yitmez (Alpedo Kahramanmaraşspor), Koray, Tugay, Ali Fırat Okur, Berat, Yusuf (Bayrampaşa)

Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz