Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın lige Bandırmaspor mağlubiyetiyle başlayan Kahramanmaraşspor, 6. Haftada Tokatspor’u yenerek 2018-2019 sezonunun ilk galibiyetini almıştı. Aldığı galibiyetle hayat bulan Kırmızı-beyazlılar, sonraki haftalarda ise grup lideri konumunda bulunan Tuzlaspor’u da mağlup ederek rakibinin galibiyet saltanatına son vermişti. Tuzla maçı sonrası inişli-çıkışlı bir grafik sergilemesine karşın Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig ekibi Konyaspor’u 3-0 mağlup ederek adeta destan yazmıştı. Konya maçı sonrası geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sivas Belediyespor’u ağırlayan Kırmızı-beyazlılar, bu maçı da 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Ligde galibiyet sayısını 3’e çıkartan temsilcimiz, puanını da 13 yaparak 12. Sıraya yerleşmişti.

HAZIRLIKLAR TAMAM, MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Kırmızı-beyazlılar, yarın ise ligin 12. Hafta maçında grupta 13 puanla 10. Sırada yer alan Zonguldak Kömürspor’a konuk olacak. Sivas Belediye maçı galibiyeti sonrası yarın oynayacağı Zonguldak maçının hazırlıklarını hafta başından buyana kendi tesislerinde sürdüren Aslanlar, hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı şehir Zonguldak’a gitti. Havayolu ile Zongulda’a gelen Kahramanmaraşspor, maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimiz, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

KARŞILAŞMA 19.00’DA BAŞLAYACAK

Hafta başından bu yana Teknik Adam Erdal Alparslan yönetiminde Zonguldak karşılaşmasının hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Kahramanmaraşspor, galibiyet parolasıyla bu maça hazırlandı. Yapılan antrenmanlarda takımın eksik olduğu noktalar üzerinde duruldu. Yarın Zonguldak Stadyumunda oynanacak olan Zonguldakspor- Kahramanmaraşspor karşılaşması saat 13.30’da başlayacak. Maçı ise, Ordu bölgesinden Adem Cinek yönetecek.

Haber: Selma Erdemgür


 


 

Editör: Mahmut Beyaz