Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Ziraat Türkiye kupası 2. Tur maçında kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Hacettepespor’u konuk eden Kahramanmaraşspor bu maçı 2-1 kazanarak 3. Tura yükselmişti. 3. Turda temsilcimizin rakibi ise Kasımpaşaspor olmuştu. Ligde oynadığı son beş maçta iyi bir çıkış yakalayan kırmızı-beyazlılar bu çıkışını kupa maçında da göstermek istiyordu. Takım olarak kupa maçına odaklanan Kahramanmaraşspor, Kasımpaşa karşısına mutlak üç puan parolası ile çıktı. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz, oldukça istekli başladı. Daha maçın ilk dakikalarından itibaren rakibe oranla daha çok topla oynayan Kahramanmaraşspor olurken maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya ise kötü başlayan Kırmızı-beyazlılar maçın 56. ve 82. Dakikasında kalesinde gördüğü gol ile rakibi Kasımpaşaspor’a 2-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

KENT MEYDANI’NA DEV EKRAN KURULDU

Bu arada sporun ve sporcunu yanında olduğunu her ortamda gösteren Onikişubat Belediyesi,  A Spor kanalından canlı olarak verilen Kasımpaşaspor - Kahramanmaraşspor karşılaşmasını Kent Meydanı’na kurduğu dev ekranda Kahramanmaraşlılara izletme imkânı sağladı.

Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz