Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve bu sezon ligde inişli-çıkışlı bir grafik gösteren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sezonun ilk yarısını 18 puanla 14. Sırada tamamlamıştı. İlk yarının sona ermesiyle birlikte Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya’da kampa girmiş ve burada 10 günlük bir çalışma sonrası şehre dönmüştü. Temsilcimiz, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren kendi evinde ikinci yarının ilk maçı olan Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde temsilcimiz Kahramanmaraşspor, günü çift antrenmanla tamamladı.

‘İLK YARI ARZU ETTİĞİMİZ PUANLARIN GERİSİNDE KALDIK’

Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Mehmet Bulut, ligin ikinci yarısında farklı bir Kahramanmaraşspor yaratacaklarını söyledi. Antalya kampını da değerlendiren Bulut, “Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hava şartları gayet iyiydi. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda kısa sürede takıma uyum sağladı. İki tane hazırlık maçı yaptık. Hafta sonu da burada bir hazırlık maçı yapmayı planlıyorduk, hava şartlarından dolayı maçı iptal etmek zorunda kaldık. İkinci yarı hazırlıkları gayet iyi geçti. Maç haftasına girdik. Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana burada hazırlıklara başladık. Tek düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız, Anadolu Selçukspor maçını kazanmak. İlk yarıda 4-0’lık bir mağlubiyet almıştık, İnşallah bunun rövanşını alacağız. Takımızda Hakan sarı kart cezalısı, onun dışında hiçbir eksikliğimiz yok. Maç günü hava şartlarının iyi olmasıyla ve taraftarımızın da desteği ile Anadolu Selçukspor maçından üç puan alarak ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. İlk yarı arzu ettiğimiz puanların gerisinde kaldık. Bizim planlamamız 24-25 puanla tamamlamaktı, hedefimizin 6-7 puan gerisinde kaldık” dedi.

‘İKİNCİ YARI PUAN KAYIPLARINI TELAFİ EDECEĞİZ’

Ligin ilk yarısında kaybedilen puanları ikinci yarıda telafi edeceklerini ifade eden Bulut, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “İkinci yarı İnşallah bunu telafi edeceğiz. İlk yarı kadro derinliğimiz yoktu, ikinci yarı bütçemize uygun gerekli takviyeleri de yaptık. Takımızın sistemine uygun olan oyuncular almaya çalıştık. Devre arası transferleri her zaman risktir ama o riski aldık. İnşallah eni arkadaşlarımızda bize katkı sağlayacaklar İstediğiniz transferleri devre arasında yapmanız oldukça zor, hem ekonomik hem de oyuncu olarak. Çünkü arzu ettiğiniz oyuncuyu alma şansınız yok, oynayan oyuncuyu zaten kulüpler vermez. İhtilafı olan problemi olan oyuncuları almak zorundasınız. Tabi oda bizim işimize yaramaz. Bizde ince eledik sık dokuduk, hata yapmamaya çalıştık. Tabi ki bunu zaman gösterecek. Hata yapıp yapmadığımızı. Öyle ümit ediyorum, arkadaşlarımızda bize katkı sağlayacaktır. Sezon başında olsa bu hatayı daha az yaparız ama devre arasında o riski almak zorundaydık ki biz sayısal olarak oldukça eksiktik. Baktığınız zaman Erzurum Belediyespor maçına 16 kişi ile gittik İnşallah ikinci yarı bu sıkıntıları yaşamayız diye ümit ediyorum.”

Haber: Mahmut Beyaz
 

Editör: Mahmut Beyaz