Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı grupta yer alan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Osman Bozkurt yönetiminde 12 Temmuz’da kendi tesislerinde başlamıştı. Geçen sezondan sözleşmesi devam eden oyuncularla hazırlıklarına başlayan Kırmızı-beyazlılar, yaptığı nokta transferlerle de kadrosunu güçlendirdi. Kendi tesislerinde 1 aylık bir çalışma dönemi geçiren Aslanlar, ikinci etap kampı için 10 günlük Afyon’a gitmişti. Afyonda çeşitli takımlarla hazırlık maçları oynayan ve eksikleri giderme noktasında da çalışmalar yapan Kırmızı-beyazlılar, hafta başında yeniden Kahramanmaraş’a dönerek ligin ilk maçı olan Uşak karşılaşmasına hazırlandı. Hafta başından buyana yarın oynanacak olan Uşak maçına hazırlanan Kahramanmaraşspor, hazırlıklarını tamamlayarak dün Uşak iline gitti. Yarın Uşak 1 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Uşakspor-Kahramanmaraşspor mücadelesi saat 17.00’da başlayacak. Maçı ise Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe yönecek.

LİGE 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYOR

Geride kalan son 5 sezonda 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 5 sezonda ligin ilk maçlarına mağlubiyetle başladı. Bu sezon yaptığı nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren ve genç bir ekip kuran temsilcimiz, bu sezon ise geride kalan 5 yılı unutup ligin ilk maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

TAKIM OLARAK HAZIRIZ

Teknik Direktör Osman Bozkurt, lige hazır olduklarını belirterek, sezonun ilk maçından galibiyetle döneceklerini söyledi. Takım olarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Bozkurt, “Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyun felsefemizi, oyun karakterimizi, arkadaşlarımızla birlikte sahaya yansıttık. Koşan mücadele gücü yüksek takım ruhu çok iyi olan agresif bir takım oluşturmaya gayret gösterdik. Bol pas yapan seyir zevki yüksek bir takım oluşturduk diyebilirim. Takıma yeni katılan futbolcularla eski futbolcular arasında çok ciddi bir arkadaşlık bağı kısa sürede kuruldu. Bu her geçen günde gelişecek. Ben oyuncularımın sahada gösterdikleri coşkudan, istekten ve konsantrasyonlarından dolayı çok mutluyum. Oyunsal anlamda bazı eksiklerimiz oldu bunları da kamp dönemindeki hazırlık maçlarında gördük ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Takım olarak lige hazırız ve yarında sezonun ilk maçında Uşak ile deplasmanda karşılaşacağız. Tabi ki bizim hedefimiz burada 3 puan. Çünkü ligin daha ilk maçı ve ilk maçada galibiyetle başlamak takıma moral motivasyon açısından iyi gelecektir. Ben inanıyorum ki yarınki maçta futbolcularım güzel bir oyun ortaya koyarak sahadan 3 puanla ayrılacağız” şeklinde konuştu.


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz