Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına karşın ligde oynadığı Nazilli, Altay ve Gümüşhane maçlarını kaybeden Kahramanmaraşspor, Geçtiğimiz hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Tokatspor’u 1-0 yenerek bir üst tura çıkmıştı. Kupa maçı ile moral bulan Kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz hafta sonu sezonun 4’üncü hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Konya Anadolu Selçuksporla 1-1 berabere kalarak yine 3 puanla tanışamamıştı. Ligde aldığı kötü sonuçlar sonrası takım içinde de bir takım olumsuzluk yaşayan Kahramanmaraşspor, bugün ise grubun güçlü takımlarından Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Kendi evinde hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı Fethiye’ye havayolu ile giden Kahramanmaraşspor, kente 3 puanla dönmek istiyor. Bugün Fethiye İlçe Stadyumunda oynanacak olan Fethiyespor-Kahramanmaraşspor mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Maçı ise, Ankara bölgesinden Özer Özden yönetecek.

‘TAKIM OLARAK 3 PUANI DÜŞÜNÜYORUZ’

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Fethiye deplasmanından 3 puanla döneceklerini belirterek, “Zor bir maç olacak ama bizimde artık kaybetme tahammülümüz yok” dedi.

Başkan Ceyhan yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Spor Toto 2. Ligde son 3 sezon içerisinde iye veya kötü maçlar çıkartarak ligde kalmayı başardık. Bu dördüncü sezonumuz artık biz Kahramanmaraşspor’un yerinin 2.Lig olmadığını biliyoruz ve bunun içinde bu sezon şampiyonluğa oynayalım diyerek yola çıktık. Kendi bütçemize göre transferler yaparak sezon hazırlıklarına başladık ve bu sezon öncesi ilk kez 3 aşamalı bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi, ancak lige kötü bir başlangıç yaptık. Oynadığımız maçlarda hiç hak etmediğimiz mağlubiyetlerle karşı karşıya kaldık. Alınan bu mağlubiyetler sonrası takım içinde de bir takım olumsuzluklar çıktı, şimdi bu olumsuzlukları yerine oturtmaya çalışıyoruz. En son kendi evimizde oynadığımız ve berabere kaldığımız Konya Anadolu maçında iyi futbol oynamamıza karşın bir türlü son vuruşları yapamadık. Ama artık takımımız kendine gelmiş durumda çünkü bunun sinyalini son maçta gördük. Bugünde deplasmanda Fethiyespor maçına çıkacağız. Öncelikle buradan takım olarak 3 puanı düşünüyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızda 3 puanın bilincindeler ve kendilerini ona göre hazırladılar. İnşallah iyi futbolumuzu sahaya yansıtıp Kahramanmaraş’a 3 puanla döneceğiz.”

Haber: Halil Öksüzce

Editör: Mahmut Beyaz