Ligin ilk yarısında aldığı sonuçlar nedeniyle inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kahramanmaraşspor, ilk yarıyı 18 puanla 14. Sırada tamamlamıştı. Ligin ilk yarısında yaşadığı sıkıntıları ikinci yarıda yaşamak istemeyen Karmızı-beyazlılalar, devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş ve eksik noktalarada gerekli taransferleri yapmıştı. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk eden aslanlar, bu maçı 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde etmişti. Alınan bu galibiyet sonrası Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oldu. Ligin 19. haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk olaan temsilcimiz iyi bir oyun ortaya kaymasına rağmen sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

BULDUĞU POZİSYONLARDAN YARARLANAMADI!

Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı-beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un yeni transferlerinden Fatih Şen’in ceza sahasında rakibine yaptığı müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Kalesinde gördüğü penaltı golüyle deplasmanda 1-0 geriye düşen Kahramanmaraşspor, bu dakikadan sonra eşitliği yakalamak için girişimlerde bulundu. Bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıramayan Kahramanmaraşspor, dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde kalesinde bir gol daha gördü. Kalan dakikalarda da başka gol olmazken temsilcimiz zorlu Nazilli Belediyespor deplasmanından puansız döndü.

MAÇTAN DAKİKALAR

15'inci dakikada gelişen Nazilli Belediyespor atağında Zafer'in sol kanattan gönderdiği topla ceza sahasında buluşan Ali ağır kalınca, kaleci Mesut zamanında müdahele ederek gole izin vermedi.

17'ncidakikada Devrim'in pasını Nazilli ceza sahası içinde kontrol eden Yakup'un şutu kaleci Metin'de kaldı.

27'nci dakikada Zafer'in kaleye gönderdiği topu Aytürk eliyle kesince hakem Atilla Karoğlan penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Ali, ev sahibi ekibi öne geçirdi: 1-0.

45'inci dakikada Nazilli Belediyespor ikinci golün eşiğinden döndü. Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Mesut'tan dönen topu önünde bulan Atilla'nın şutunu çizgi üzerinde savunma karşıladı. Dönen topla ceza alanı dışında buluşan Ali'nin sert şutu yan ağlarda kaldı.

64'üncü dakikada konuk ekip şanssızdı. Fatih'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselen Evren'in kafa şutu üst direğe çarparak dışarı çıktı.

67'nci dakikada gole giden Devrim'i düşüren Nazilli Belediyesporlu Hakan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

83'üncü dakikada Yakup'un ara pasıyla buluşan Devrim, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Devrim'in vuruşunda kaleye giden topu, çizgi üzerinde müdahale eden Yüksel mutlak golü önledi.

90+3'üncü dakikada ev sahibi takım farkı ikiye çıkardı. Zafer'in ara pasıyla defansın arkasına sarkan Mert Çapar, kaleci Mesut'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz