Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında deplasmanda rakibi Nazilli Belediyespor’a mağlup olarak sezona yenilgi ile başlayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin ikinci hafta maçında İzmir temsilcisi Altay’ı ağırlayacak. Nazilli maçı sonrası kendi tesislerinde Altay maçı çalışmalarına devam eden Kırmızı-beyazlılarda, Bayram nedeniyle 3 günlük izin verilmişti. Verilen iznin sona ermesiyle tekrar kendi tesislerinde toplanan Kahramanmaraşspor takımı, Altay mesaisine yeniden start verdi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan Antrenmanları büyük bir titizlikle takip eden Teknik Direktör Cafer Aydın, oyuncularını eksik oldukları noktalar da sık sık uyararak bu eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapıyor. Yapılan çalışmada daha çok Nazilli maçında yapılan hatalar üzerinde durulurken, futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlemlendi.

ALTAY MAÇI 10 EYLÜL’DE

Çalışmalarını galibiyet üzerine yapan Aslanlar, yoğun tempo ile Altay maçına hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonki iskelet kadrosunu koruyan ve bu sezon nokta transferler yaparak sezona başlayan Aslanlar, ligin ilk maçını unutup Altay maçına odaklandı. Bayram izninin ardandan hazırlıklarına yeniden başlayan Kahramanmaraşspor, 10 Eylül Pazar günü kendi sahasında rakibi Altay’ı konuk edecek.

TAKIMIN GOL SİLAHLARI YAKUP, KEMAL VE AYDIN

Öte yandan Kahramanmaraşspor’un yeni sezonda gol ayakları Yakup Ramazan Zorlu, Kemal Akbaba ve Aydın Çetin olacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl sezon başında İstanbulspor’dan Kahramanmaraşspor’a transfer edilen Yakup Ramazan Zorlu, geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor formasıyla çıktığı maçlarda 13 gole imza atmıştı. Yine geçtiğimiz sezonun devre arasında Hacattepespor’dan Kahramanmaraşspor’a gelen Kemal Akbaba’da 2 gol atmış daha sonrada uzun bir sakatlık dönemi geçirmişti. Uzun bir tedavi sürecinin ardından yeniden bu sezon takımla birlikte çalışmalara başlayan Kemal Akbaba, yeni sezonda da takımın en büyük gol silahları arasında yer alıyor. Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren temsilcimiz, son olarak Kocaeli Birlikspor’dan golcü futbolcu Aydın Çetin’i renklerine bağlamıştı. Böylelikle Kahramanmaraşspor, bu sezon 3 forvetle golcü sıkıntısı çekmeyecek.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR

Taraftarlar 10 Eylül’de oynanacak olan Altay maçı öncesi şimdiden örgütlenmeye başladı. Bu sezon 3 aşamalı bir kamp dönemi geçiren ve kente gelmeden sezonun ilk maçı olan Nazilli’ye geçen Kahramanmaraşspor, Altay maçıyla bu sezon ilk kez taraftarı ile buluşacak. Her sezon takımın iyi ve kötü gününde destekçisi olan taraftarlar bu sezonda takımlarını iç saha ve dış saha maçlarında destekleyecekleri günü iple çekiyor. 10 Eylül Pazar günü 12 Şubat Stadında oynanacak olan maçı büyük bir sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, gerek sosyal medyadan gerekse, çeşitli yerlere astıkları afişlerle örgütleniyor.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz