Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2019 yılı Şubat ve Mart ayılarında ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında derece elde sporculara başarı belgesi takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın yanı sıra şube müdürleri ile sporcular katıldı. Burada bir konuşma yapan Kabakcı, “Yetenek vaat eden sporcu adaylarımız her branşta şampiyonluk ortaya koyabilecek, Türkiye'de derece yapabilecek aynı zamanda da uluslararası arenada başarılı olabileceğini ortaya koyuyor. Bu bizi fazlasıyla hem teşkilatımız hem de spor camiası olarak mutlu ediyor. Çünkü bu tabloyu biz uzun yıllardır heyecanla bekliyorduk ve bu tabloyu görmek istiyorduk. Bu teşkilatın asıl amacı da siz değerli sporcularımızı uzman antrenörler eşliğinde eğitimlerini verdirtip birçok branşta başarılı sporcular çıkarmaktı. Bunu da burada çok net bir şekilde görüyoruz. Memnuniyetimizle bu başarıları taçlandıran başta antrenörlerimiz ve sporcularımız olmak üzere burada hem onurlandırmak hem de gelecek vaat eden sporcularımızı inşallah bundan sonralarının programını ve bundan sonra neler yapılabileceğini ortaya koyabilmek” ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ TEŞKİLATI OLARAK ÇOK SEVİNÇLİYİZ”
Kahramanmaraş teşkilatı olarak çok sevinçli olduklarını dile getiren Kabakcı, “Başta Kahramanmaraş teşkilatı olarak çok sevinçliyiz. Branşlarda bu kadar sayıyı yakalayabilmek bizim için gerçekten geçmişte hayaldi. Bu tablolar inşallah burada bundan sonrada büyüyerek devam edecektir. Burada birçok branşta Dünya ve Avrupa çapında sporcular çıkartacağımıza ben gönülden inanıyorum. Bugün bu tablonun inşallah önümüzdeki dönemlerde olimpiyatlarda, Avrupa şampiyonalarında şampiyon sporcu olarak dönebileceğini de çok net bir şekilde inanıyorum ve sizlerin gözü önünde de bu tabloyu çok iyi gördüğümü biliyorum. Çünkü ben adım adım birçok branşı sahada ve alanda gezerken yetenekli sporcularımızın bundan sonrasında yapabileceklerini de bu işin içerisinden gelen birisi olarak çok net şekilde hissediyorum ve görüyorum. Branş çeşitliliklerinin artması birçok branşta milli ve dünya çapında sporcuların çıkması, bunlarında bundan sonra alttan gelecek sporcuları tetiklemesi ve harekete geçirmesi aşikâr. İnşallah bizler bu toplumun devamından yanayız, bizler bunun için varız, bunun için daha fazla çalışacağız, daha fazla imkânları siz değerli sporcularımıza, antrenörlerimize ve velilerimize vereceğiz” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ FAZLASIYLA VERECEĞİZ”
Kurum olarak gençlere yönelik her türlü desteği fazlasıyla vereceklerinin altını çizen Kabakcı, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Bu tabloların büyüyerek, katlanarak bu güzel cennet ülkemizde hem sporcu gelişimi hem sağlıklı nesillerin gelişimi hem bu sağlıklı nesillerin ülkemizin güzel yarınlarına, yönetimlerinde yer alabilme, idol sporcular, idareciler ve yöneticiler olmanın da hedefini koyma adına biz bu tablodan çok memnunuz. Bundan sonrasında siz değerli sporcularımızı daha fazla desteklemek adına bizlerde Gençlik Spor Teşkilatı olarak sizlere her türlü desteği fazlasıyla vereceğiz. Bu milli ve manevi duyguyu kaybetmeden inşallah sizlerde daha fazlasını ortaya koyacaksınız. İnşallah bundan sonrada başarılarınızın devamını diliyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz