Ligde ilk devrenin bitmesiyle birlikte ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampına giren Kahramanmaraşspor, ilk olarak Bölgesel Amatör Ligde yer alan Ödemişspor, daha sonra Spor Toto 2. Kırmızı Grupta bulunan Sivas Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynamıştı. Bugün ise 2. Lig Kırmızı Grupta bulunan Sancaktepe Belediyespor ile hazırlık maçına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar, son olarak ise 11 Ocak’ta yine 2. Lig Kırmızı grupta bulunan Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak.


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kahramanmaraşspor, ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda istediği puanları alamayarak ligin ilk devresini 14 puanla 15. Sırada kapatmıştı. Ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlarla birlikte Teknik Direktör değişikliğine giden Kahramanmaraşspor, daha ilk devre bitmeden 2 Teknik hoca değişikliğine gitmişti. Erdal Alparslan’ın takıma gelmesiyle birlikte 3 maçta 7 puan alan Kırmızı-Beyazlılar, sezon başında ki hedefleri için büyük bir umutla taraftarların mutluluğunu sahaya yansıtmıştı. İlk devrenin bitmesiyle birlikte 1 haftalık kısa bir tatil yapan temsilcimiz, daha sonra kendi tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarına başlamıştı. İlk olarak kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor, 1 Ocak itibari ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için Antalya’ya gitmişti. Antalya Kampında ise geçtiğimiz hafta ve önce ki gün hazırlık maçı yapan Kahramanmaraşspor, bugün ise Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçın ardından son olarak yine Kırmızı Grupta bulunan bir diğer takım Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, bu maçın akabenin de 15 Ocak’ta tekrar kendi tesislerine dönecek.


ERRDAL ALPARSLAN SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR
Ligin 15. Haftasında Kahramanmaraşspor ile yılsonuna kadar sözleşme imzalayan Teknik Sorumlu Erdal Alparslan, ikinci devre maçlarında mutlak galibiyet alıp sezon başında ki hedeflerini yeninden yakalamak istiyor. 15. Haftada takımın başına gelerek 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Teknik Direktör Alparslan, 21 Ocak’ta başlayacak olan ikinci devre ilk maçında Nazilli’den 3 puan alma peşinde. Ligde ilk devrenin son 3 maçında iyi bir çıkış yakalayarak takımına büyük moral sağlayan Alparslan, ikinci yarıda ki maçlara 3 puan parolasıyla takımını hazırlıyor.

Haber: Hakan Aydın


 

Editör: Mahmut Beyaz